Nobalso par Latvijas hokejas izlases formu! Pusfināla pretinieks - Somija
Latvija iekļuvusi pusfinālā, kur tā līdzjutēju balsojumā tagad sacenšas ar Somiju.
Hokejs
2016. gada 13. aprīlis, 16:19

Nobalso par Latvijas hokejas izlases formu! Pusfināla pretinieks - Somija

Jauns.lv

Latvija iekļuvusi pusfinālā Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā organizētajā konkursā par skaistāko komandas kreklu, kur tā līdzjutēju balsojumā tagad sacenšas ar Somiju, liecina šīs sacensības organizatoru informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Konkursā " www.iihf.com " lapā ir četras kārtas. To sāka visu 16 šāgada pasaules čempionāta dalībvalstis. Tās cīnās pēc izslēgšanas principa, kur katra pāra uzvarētāju nosaka atdoto balsu skaits.

Pirmajā kārtā Latvija pārspēja Kazahstānu ar 5709 balsīm pret 2924 jeb procentos – 66:34. Otrajā kārtā Latvija uzvarēja Čehiju pēc balsīm ar 4079 pret 2406 jeb procentos – 63:37.

Otrajā pusfinālā cīnās Kanāda un Francija. Balsojums šajā kārtā ilgs vēl tikai divas dienas, kad tiks noskaidroti šī konkursa finālisti.

Pasaules čempionāts no 6. līdz 22. maijam risināsies Krievijas pilsētās Maskavā un Sanktpēterburgā. Latvija spēlēs Maskavas grupā, samērojot spēkus ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Dāniju un Kazahstānu. Latvijas izlase augstākajā divīzijā būs pārstāvēta jau divdesmito gadu pēc kārtas.

BNS/Foto: Ekrānuzņēmums no IIHF