foto: Vida Press
Šūmahera "draugs" uzņēmis slepenu fotogrāfiju ar leģendāro sportistu; to medijiem piedāvā par 1 miljonu
Sporta zvaigznes
2018. gada 4. janvāris, 08:25

Šūmahera "draugs" uzņēmis slepenu fotogrāfiju ar leģendāro sportistu; to medijiem piedāvā par 1 miljonu

Kasjauns.lv

Eiropas mediju aģentūrām par vienu miljonu britu mārciņu (1 127 701 eiro) piedāvāta septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera  fotogrāfija, kurā viņš redzams guļam gultā savās Ženēvas mājās. 

Fotogrāfiju, kurā Šūmahers redzams smagā stāvoklī, uzņēmis kāds sportista draugs. Saistībā ar notikušo Vācijas prokurori uzsākuši izmeklēšanu par personas privātuma pārkāpumu. 

Prokurori apstiprinājuši, ka kāds cilvēks uzņēmis fotogrāfiju, piedāvājot to par lielu naudu medijiem, vēsta "The Independent".

Tuvinieki un fani lūdz par Mihaela Šūmahera atmošanos no komas

gallery icon
13

Jau vairākkārt ziņots, ka Šūmahera ģimene ilgstoši klusējusi par sportista veselības stāvokli. Teju pirms diviem mēnešiem pēc vairāk nekā gadu ilgas klusēšanas par autosporta leģendas veselību ar paziņojumu klajā nāca sportista sieva Korīna Šūmahere. 

Viņas paziņojumā presei bija vien divi teikumi: "Mūsu lēmums aizsargāt privātumu no sabiedrības tika pieņemts vienīgi Mihaēla interesēs. Mēs esam skaidri likuši noprast, ka ir noticis kaut kas ļoti nopietns."

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon
8

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka 2013. gada 29. decembrī septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaēls Šūmahers ar savu dēlu Miku devās slēpot Francijas Alpu kūrortā Meribelā, kad notika neparedzamais. Visu laiku slavenākais autobraucējs, traucoties lielā ātrumā, krita un atsita galvu pret akmeni. Neglāba arī ķivere.

Pēc negadījuma Šūmahers nekavējoties tika nogādāts Grenobles slimnīcā, kur pārcieta gan neiroķirurģiskas operācijas, gan arī divas dzīvības glābšanas operācijas. Pēc negadījuma Šūmahers vairākus mēnešus pavadīja komā līdz ģimene publiska paziņoja, ka situācija uzlabojas un slavenais F-1 pilots sāk atgūt samaņu. Mihaēla ārstēšana sākotnēji tika pārcelta uz Šveices pilsētu Lozannu, bet, kad veselības stāvoklis nedaudz uzlabojās, uz ģimenes mājām pie Ženēvas ezera.

Izsolē var iegādāties vēsturisku Mihaēla Šūmahera formulu

Izstāžu nams "Sotheby's" piedāvā iegādāties Rosa Brauna un Rorija Birna dizainēto "Ferrari F2001" ar šasijas numuru #211 - tieši to ...

gallery icon
9