Pedofilijā apsūdzētais bijušais Anglijas futbola izlases pussargs iesniedzis apelāciju
28 gadus vecais futbolists marta beigās tika atzīts par vainīgu seksuāla rakstura pieskārienu veikšanā 15 gadus vecai meitenei.
Futbols
2016. gada 13. aprīlis, 22:05

Pedofilijā apsūdzētais bijušais Anglijas futbola izlases pussargs iesniedzis apelāciju

Jauns.lv

Bijušais Anglijas futbola izlases pussargs Edams Džonsons iesniedzis apelāciju pret viņam piespriesto sešu gadu ieslodzījumu par seksuālām attiecībām ar bērnu.

Pašlaik 28 gadus vecais futbolists marta beigās tika atzīts par vainīgu seksuāla rakstura pieskārienu veikšanā 15 gadus vecai meitenei.

"Edama apelācija pret viņam piespriesto sodu ir iesniegta. Paldies visiem par atbalstu," teikts Džonsona apelācijas "Facebook" lapā, ko vada futbolista māsa Feja.

Tiesa savā ziņojumā teikusi, ka "upuris bijusi "Sunderland" komandas līdzjutēja, kura gaidījusi pēc spēlēm, lai nofotografētos kopā ar savu "mīļāko spēlētāju" Džonsonu, kurš zinājis viņas vecumu".

Britu mediji vēsta, ka Džonsons drīzumā tiks pārcelts no cietuma Rietumjorkšīrā uz citu ieslodzījuma vietu, kas atrodas tuvāk viņa mājām Ziemeļaustrumu Anglijā.

Uz aizdomu pamata par seksuālu tuvību ar 15 gadus vecu meiteni Džonsons tika aizturēts pagājušā gada martā.

Februārī Džonsonu atlaida Anglijas prmejerlīgas klubs "Sunderland", kur viņa alga nedēļā bija aptuveni 75 900 eiro.

Džonsons savu karjeru sāka "Middlesbrough" vienībā, bet uz "Sunderland" 2012.gadā pārgāja no Mančestras "City" vienības par 10 miljoniem mārciņu (13 miljoniem eiro).

Savas karjeras laikā Džonsons 12 spēles aizvadījis arī Anglijas izlasē.


LETA/Foto: AFP/LETA/