foto: ekrānuzņēmums no video
Jaunais krievu hokeja vārtsargs gūst neticamus vārtus un to eleganti nosvin
Vismaz svinēt vārtu guvumu Mihails Berdins prot jau augstākajā līmenī.
Hokejs
2017. gada 20. novembris, 05:22

Jaunais krievu hokeja vārtsargs gūst neticamus vārtus un to eleganti nosvin

Kasjauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē jaunais krievu hokeja vārtsargs Mihails Berdins guva neticamus vārtus, raidot ripu pāri visam laukumam precīzi otros vārtos.

Hokejā vārtsargi pie vārtu guvuma tiek ļoti reti, turklāt vairumā gadījumu tie ir kaut kādi kuriozi, bet šoreiz spēcīgākajā ASV jaunatnes hokeja līgā USHL (ASV hokeja līga) spēlējošās Sūfolsas "Stampede" vārtu vīrs izcēlās ar precīzu metienu no viens vārtu līnijas pāri otrai.

Sūfolsas komanda spēlē pret Muskegonas "Lumberjacks" bija vadībā ar 6:4 un pretinieki bija nomainījuši savu vārtsargu pret 6. laukuma spēlētāju. Berdins pie savu vārtu līnijas tika pie ripas un to raidīja pāri visam laukumam. Par lielu pārsteigumu un prieku pašam kā arī pārējiem "Stampede" hokejistiem metiens bija precīzs.

Ufā dzimušais un Čerepovecas "Almaz", kā arī Krievijas jaunatnes izlases spēlējušais 19 gadus vecais vārtsargs Ziemeļamerikā pavada jau otro sezonu, jo viņu 2016. gada NHL drafta sestajā kārtā izvēlējās Vinipegas "Jets" komanda un jaunais hokeja vārtu vīrs jau uzsācis cīnīties par sapņa - spēlēšana NHL - īstenošanu.

Kā vēsta ASV mediji, vismaz svinēt savu panākumu Berdins jau prot NHL līmenī.