foto: EPA/LETA
Argentīniešu futbola zvaigzne Agvero puslaika pārtraukumā noģībis izlases ģērbtuvē
Serhio Agvero mačā pret Nigēriju guva vārtus.
Futbols
2017. gada 15. novembris, 10:20

Argentīniešu futbola zvaigzne Agvero puslaika pārtraukumā noģībis izlases ģērbtuvē

Kasjauns.lv / LETA

Argentīniešu futbola zvaigzne Serhio Agvero pēc noģībšanas izlases ģērbtuvē nogādāts slimnīcā, pavēstījusi Argentīnas Futbola asociācija (AFA).

Argentīnas valstsvienība otrdien Krievijas pilsētā Krasnodarā notikušajā pārbaudes spēlē ar 2:4 (2:1) zaudēja Nigērijai, nespējot nosargāt divu vārtu pārsvaru.

Mača 36.minūtē vārtus guva tieši Agvero, kurš tobrīd panāca 2:0, bet pēc pirmā puslaika uzbrucējs tika nomainīts. Viņš otrajā puslaikā laukumā neatgriezās, jo lielajā pārtraukumā ģērbtuvē noģība. Lai arī futbolists samaņu atguva, viņš profilakses nolūkos nekavējoties tika nosūtīts uz slimnīcu.

"Agvero nejutās labi jau spēles laikā. Ņemot vērā viņa medicīnisko vēsturi, vēlējāmies pārliecināties, ka viņam nekas nekaiš," teica Argentīnas izlases ārsts Donato Villani.

Vēlāk gan Agvero no slimnīcas izrakstīts.

Argentīnas futbolistam jau iepriekš bijušas problēmas ar sirdi, turklāt 15 gadu vecumā viņam tika veikta operācija.

Šis pēdējo mēnešu laikā nav vienīgais negadījums ar Agvero, jo viņš 21. septembrī Amsterdamā cieta autoavārijā, kad kāds taksometrs, kura pasažieris bija Agvero, ietriecās laternā.

Mašīnā bez vadītāja atradās divi pasažieri, visus pēc negadījuma nogādājot slimnīcā.

Ceļazīmi uz Krievijā gaidāmo nākamā gada Pasaules kausa finālturnīru izcīnījusī Argentīna šajā valstī aizvadīja savu otro pārbaudes spēli. Sestdien tā ar 1:0 uzvarēja mājinieci Krieviju, vienīgos vārtus gūstot tieši Agvero.

Pašlaik 29 gadus vecais Agvero ikdienā pārstāv Anglijas premjerlīgas vienību Mančestras "City", būdams tās uzbrukuma līderis.