Sporta zvaigznes
2017. gada 13. novembris, 10:42

Džordžīna Rodrigesa dāvājusi Ronaldu meitiņu, kura jau tikusi pirmajā bildē

Kasjauns.lv

Pēdējo gadu pasaules labākais futbolists Krištianu Ronaldu sagaidījis pasaulē meitiņu Alanu Martinu. Šis ir pirmais izcilā sportista bērns, ko nav dzemdējusi surogātmāte.

Ronaldu sociālajos tīklos padalījies ar foto no slimnīcas, kur redzams smaidīgs kopā ar savu draudzeni Džordžīnu Rodrigesu, kura tur pie sevis jaundzimušo Alanu Martinu, un vecāko dēlu Krištianu junioru.

foto: © Instagram/cristiano
Laimīgā ģimene jūtas lieliski pēc Alanas Martinas sagaidīšanas pasaulē.

Ronaldu savā komentārā sociālajos tīklos ierakstījis: "Alana Martina ir tikko piedzimusi. Gan Džordžīna, gan Alana jūtas lieliski un mēs esam ļoti laimīgi!"

Krištianu Ronaldu jaunā draudzene Džordžīna Rodrigesa

Portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu vienojot romāns ar spāņu modeli Džordžīnu Rodrigesu. Sportists par to vēl publiski nevēlas runāt, bet modele ...

gallery icon
39

Meitiņa piedzima Madridē "Quiron Universal" slimnīcā, kas atrodas pavisam netālu no futbolista Madrides rezidences. Ronaldu ģimene slimnīcas VIP (īpaši svarīgo personu) uzņemšanā ieradās svētdienas pēcpusdienā.  

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48

Džordžīna Rodrigesa, kura ir pa pusi spāniete un pa pusei portugāliete bērniņa veselības dēļ jau no augusta ieturēja īpašu Vidusjūras diētu.

Vienam no visu laiku izcilākajiem futbolistiem jau ir trīs bērni - visi surogātmātu ASV dāvāti: vēcākais dēls Krištianu juniors, kuram jau ir septiņi gadi un četrus mēnešus vecie dvīņi Eva un Mateo.

Krištianu Ronaldu ar dēlu Krištianu junioru

gallery icon
47

Vārdu vecāki izdomāja kopā

Ronaldu kopā ar savu draudzeni Džordžīnu Rodrigesu "Istagram" tiešraidē oktobra beigās atklāja vārdu, kādu grasās dot meitiņai,.

Skaistais pāris savu pirmdzimto nolēmuši saukt par Alanu Martinu. Kā pastāstīja futbola zvaigzne - Alana ir viņa izvēlēts vārds, bet Džordžīna ir izšķīrusies par otro vārdu Martina.

Dažas stundas pēc runām par krāpšanu

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka aizvadītajā nedēļas nogalē modele un portugāļu realitātes šova "Love on Top" ("Mīlas virsotnē") zvaigzne Nataša Rodrigesa nāca klajā ar negaidītu paziņojumu, ka pasaules labākais futbolists ar viņu krāpis Džordžīnu, turklāt laikā, kad Ronaldu draudzene jau bija pāris mēnešus mazuļa gaidībās.

Nataša Rodrigesa - modele, ar kuru Ronaldu esot krāpis stāvoklī esošo draudzeni

Modele un un portugāļu realitātes šova "Love on Top" ("Mīlas virsotnē") zvaigzne Nataša Rodrigesa atklājusi par savu dēku ar pēdējo ...

gallery icon
12

Kā stāsta modele, viņa intīmo nakti ar Ronaldu piedzīvojusi martā, kad Džordžīna jau pāris mēnešus bija stāvoklī. Abu kontakts sācies ar sarkasti "WhatsApp", kuru futbolists uzsāka ar vārdiem: "Īpaši slepeni, lūdzu". Nataša neslēpj, ka zinājusi par Krištianu attiecībām, bet viņa jutusi, ka ar sporta zvaigzni ir īpaša saikne. "Sarakstes laikā viņš parādīja, ka ir jauks cilvēks, bet es biju apburta par iespēju būt ar viņu."

Nataša stāsta, ka brīdis, kad Ronaldu viņu uzaicināja ciemos pienāca līdz ko viņa sarakstē nosūtījusi video ar viņa formīgā dibena kratīšanu (tverkošanu). "Man patīk tavs dibens, gribu to redzēt dzīvē!" esot teicis slavenais sportists. Tā nu modele devās pie viņa.

Pēc intīmās nakts, kura esot bijusi satriecoša, Ronaldu viņai izrādījis savu eleganto māju Madridē, uzdāvinājis beisbola cepuri, jo viņa Nataša teikusi, ka viņa tās ļoti patīkot, un iedevis 300 eiro taksometram.

Vēlāk viņa Krištianu pateikusi, ka grasās pieteikties realitātes šovam Portugālē, ar ko viņš neesot bijis ar mieru un aicinājis atteikties no šīs idejas, bet vēlāk bloķējis Natašu. Modele jūtas piekrāpta, jo tagad apzinās, ka futbola zvaigznei tikai ar viņu tikai sekss, kurš esot bijis satriecošs un meitenes sapņa piepildījums.

Sarunas beigās, ka viņa nav dusmīga par to, ka tikusi bloķēta brīdī, kad vēlējusies parunāties, bet Nataša cer, ka tagad Ronaldu ir uzticīgs Džordžīnai.