foto: Instagram @alicasmd
Šī 18 gadus vecā vācu vieglatlēte tiek saukta par pasaules seksīgāko sportisti
Alīsija Šmita ir vien 18 gadus veca.
Sporta zvaigznes
2017. gada 24. oktobris, 05:02

Šī 18 gadus vecā vācu vieglatlēte tiek saukta par pasaules seksīgāko sportisti

Kasjauns.lv

Vienam māte, citam meita, bet vēl trešajam kleita - tituli "skaistākais", "seksīgākais", "pievilcīgākais" allaž ir ļoti subjektīvi, tomēr daudzviet pasaulē pie jaunas iesaukas kļuvusi Vācijas jaunā vieglatlētikas zvaigzne - vien 18 gadus vecā Alīsija Šmita - , kura pēdējā laikā arvien biežāk tiek dēvēta par pasaules seksīgāko sportisti.

Pasaules seksīgākā sportiste Alīsa Šmita

Vienam māte, citam meita, bet vēl trešajam kleita - tituli "skaistākais", "seksīgākais", "pievilcīgākais" allaž ir ļoti subjektīvi, tomēr daudzviet pasaulē ...

gallery icon
87

Apskatot talantīgās vācu vieglatlētes Alīsijas Šmitas "Instagram" kontu kļūst skaidrs, ka šis apgalvojums nav tālu no patiesības.

Neskatoties uz savu jaunību, Alīsija tiek uzskatīta par vienu daudzsološākajām Vācijas sportistēm, kura reāli pretedē uz piedalīšanos 2020. gada Tokijas olimpiskajās spēlēs.

Šmita ir vieglatlēte, kura specializējas uz skriešanas disciplīnām 200, 400 un 800 metru distancēs.

foto: Instagram @alicasmd
Alīsijai Šmitai paralēli treniņiem netrūkst darba arī dažādās fotosesijās.

Neskatoties uz to, ka viņa šovasar pārstāvēja Vācijas izlasi dažādās jaunatnes sacensības, viņa panākumi sociālajos tīklos iet pa priekšu sasniegumiem skrejceļā, jo "Instagram" viņa jau ir savākusi vairāk nekā 130 000 sekotāju. Šī popularitāte iet roku rokā arī ar dažādiem reklāmas līgumiem, tostarp populārā sporta preču zīmola "Puma".

foto: Instagram @alicasmd
Alīsija cer iekļūt Vācijas izlasē dalībai Tokijas olimpiskajās spēlēs.

Daudzi sporta līdzjutēji noteikti cer, ka Alīsijas Šmitas sporta karjera izvērtīsies sekmīga un ļoti gara, jo ikvienās sacensībās, izejot uz skrejceļa, viņa saņem milzu ovācijas.

Tēmas