foto: AP
NBA basketbolists rūgti nožēlo, ka kautiņā salauzis komandas biedram žokli: "Sūtīju Mirotičam īsziņu, taču viņš neatbild"
Nikolā Mirotičam (pa kreisi) pēc Bobija Portisa sitiena ir lauzts žoklis, un viņš nevarēs spēlēt vismaz mēnesi.
Basketbols
2017. gada 22. oktobris, 19:02

NBA basketbolists rūgti nožēlo, ka kautiņā salauzis komandas biedram žokli: "Sūtīju Mirotičam īsziņu, taču viņš neatbild"

Kasjauns.lv

NBA kluba Čikāgas “Bulls” spēlētājs Bobijs Portiss publiski atzinis, ka nožēlo savu konfliktu ar komandas biedru – naturalizēto spāni Nikolā Mirotiču. Pēc viņa sitiena, kad Mirotičam tika lauzts žoklis un pašam Portisam piespriesta 8 spēļu diskvalifikācija, nu Bobijs nolēmis atvainoties publiski.

“Es rīkojos slikti. Vēlos publiski atvainoties Nikolā. Jūtu, ka “Bulls” organizācija un komandas biedri ir manī vīlušies. Šis starpgadījums nav tas, kas ir Bobijs Portiss. Es rakstīju Nikolā īsziņas, zvanīju, taču viņš man neatbild.

Raugoties nākotnē, es ticu, ka arī turpmāk varēsim būt komandas biedri un labi sapratīsimies. Mums ir jāatjauno savas attiecības. Mēs vēl neesam runājuši, taču ticu, ka to izdarīsim. Nešaubos, ka tā būs viegla saruna un ticu, ka šos pārpratumus atrisināsim,” sacīja Portiss.

Viņa un Mirotiča konflikts notika pēc kāda no treniņiem, dodoties uz ģērbtuvēm. Vispirms abi sportisti sāka grūstīties, un tad Portiss sita Mirotičam pa seju. Pēc šā sitiena Spānijas izlases spēlētājs vairākas minūtes nogulēja uz grīdas.
Pēc tam kļuva zināms, ka komandas biedrs ir Mirotičam salauzis divus kaulus žokļa apvidū, un šīs traumas dēļ viņš nevarēs spēlēt vismaz mēnesi.