foto: Reuters/Scanpix/LETA
Neticama bezatbildība. Futbola fans lien masu kautiņā ar mazu bērnu rokās
Kāds futbola fans bija tik ļoti iekarsis, ka kautiņā nekautrējās ievilkt arī savu mazo bērnu.
Futbols
2017. gada 21. oktobris, 05:48

Neticama bezatbildība. Futbola fans lien masu kautiņā ar mazu bērnu rokās

Kasjauns.lv

Anglijā futbols ir kas vairāk par sporta spēli un šajā gadījumā šķiet, ka arī pat par ģimeni un bērnu veselību. Tieši tādas domas rodas pēc epizodes, kad kāds Liverpūles futbola kluba "Everton" fans UEFA Eiropas līgas mačā līda kauties ar Francijas kluba "Lyon" vārtsargu un daudziem citiem futbolistiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

UEFA Eiropas līgas apakšgrupas cīņa starp angļu "Everton" un Francijas "Lyon" pārtapa par masveida kautiņu. Asumi sākās laukumā pēc divu futbolistu domstarpībām. Ņemot vērā, ka konflikts notika pie pašām tribīnēm, arī futbola līdzjutēji nebija jāmusina tajā iesaistīties, bet vēl pēc mirkļa jau klāt bija arī citi futbolisti. Tomēr vispārsteidzošākais bija tas, ka kautiņā iesaistījās ar kāds fans ar mazu zēnu uz rokām. Vīrietis, neizlaižot savu dēlu no rokām, centās iesist "Lyon" vārtsargam Anotnijam Lopešam.

Kamera nofilmējusi arī to, ka futbolisti burtiski apstulbst no šī līdzjutēja rīcības un iepriekšējais konflikts vairs nav prioritāte. Viņi norāda uz vīrieti ar puisēnu rokās, ka šādi rīkoties noteikti nevajadzētu.

Šī skandalozā spēle beidzās lioniešu uzvaru izbraukumā ar rezultātu 2:1, bet šoreiz laikam atmiņa visspilgtāk paliks tieši šī epizode nevis spēles rezultāts.