foto: Vida Press
Rīgas "Dinamo" jaunais vārtsargs izrādās veiksmīgs "Versace" zīmola modelis
Mants Armalis noteikti varētu kļūt par Rīgas "Dinamo" daiļā dzimuma līdzjutēju mīluli.
Sporta zvaigznes
2017. gada 3. oktobris, 12:08

Rīgas "Dinamo" jaunais vārtsargs izrādās veiksmīgs "Versace" zīmola modelis

Kasjauns.lv

Rīgas “Dinamo” tikko papildinājusi sastāvu ar Lietuvas hokeja labāko vārtsargu Mantu Armali, kurš izrādās ir ne tikai veiksmīgs uz ledus, bet gana komfortabli jūtas arī uz mēles.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas "Dinamo" vārtsargs un modelis Mants Armalis uz mēles un ikdienā

Rīgas “Dinamo” tikko papildinājusi sastāvu ar Lietuvas hokeja labāko vārtsargu Mantu Armali, kurš izrādās ir ne tikai veiksmīgs uz ledus, ...

gallery icon
26

Lietuvas viens no atpazīstamākajiem hokejistiem izrādās ir arī gana veiksmīgs modelis, jo pārstāvējis trīs pazīstamas modeļu aģentūras: "Stockholmsgruppen", "L.A Models", NYMM. Mants 2012. un 2013. gadā piedalījies arī Milānas modes nedēļā, izrādot pasaulslavenā zīmola "Versace" jaunākos modeļus. 2002. Par hokejistu atzinīgus vārdus teikusi modes dīva Donatella Versače, kura atklājusi, ka viņas modes namam ir vajadzīgi tādi gladiatoru spēka modeļi ar muskuļotiem gurniem kādi ir Armalim.

Mants Armalis aizvadītajā sezonā spēlēja Amerikas hokeja līgā (AHL) Sanhosē "Barracuda" vienībā kopā ar tagadējo Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Ņikitu Jevpalovu, bet iepriekš spēlēja Zviedrijā. 25 gadus vecais Armalis divas pēdējās sezonas Zviedrijā aizvadīja šīs valsts virslīgā, turklāt pēdējā bija savas komandas vārtsargs. Zinot augstvērtīgo Zviedrijas hokeja vārtsargu skolu, leģionāram kļūt par pirmo vārtsargu noteikti ir ļoti smags uzdevums.

foto: Instagram @mantasarmalis
Interesanti, ka Armalis "Djurgardens" sastāvā otrajā sezonā prata izkonkurēt kādreizējo Rīgas "Dinamo" vārtsargu Mikaēlu Telkvistu.

Armalis Zviedrijā dzīvo jau no četru mēnešu vecuma, kad uz turieni pārcēlās viņa vecāki, kuri arī bija sportisti. Viņi mēģināja dēlu pārliecināt nodarboties ar orientēšanās sportu, tomēr Mants izvēlējās hokeju.

Jau šomēnes no 24. līdz 28. oktobrim Rīgā norisināsies tradicionālā modes nedēļa "Riga Fashion Week". Varbūt no treniņiem un spēlēm brīvajā laikā arī Mantam Armalim atradīsies kāds darbiņš.

Armalis hokejista gaitas uzsāka Zviedrijā, kur pirms došanās uz Ziemeļameriku divas sezonas pārstāvēja valsts spēcīgākās līgas komandu Stokholmas "Djurgardens". Viņš ir Lietuvas izlases pamatvārtsargs un palīdzējis valstsvienībai pasaules čempionāta pirmās divīzijas turnīros un olimpiskajā kvalifikācijā.

foto: Instagram @stinarosengren
Mants Armalis un viņa pievilcīgā draudzene Stīna Rosengrena.

Šobrīd "Dinamo" komandā ir viens Armaļa tautietis Nerijus Ališausks, kurš kļuva par otro lietuviešu hokejistu KHL aiz Darjus Kasparaiša.

Zīmīgi, ka 44 gadus vecais Kasparaitis kopā ar Armali un Ališausku plāno no 10. līdz 12.novembrim Lietuvas izlases sastāvā plāno Klaipēdā spēlēt "Crowns" Baltijas Izaicinājuma kausa etapā, kur spēlēs arī Latvijas klubu izlase, Igaunija un Ukraina.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās