Basketbolists izgāžas pēc pilnas programmas. Iemet savā grozā un "norok" komandu. VIDEO
Tas brīdis, kad Džermains saprot, ka tikko "noracis" komandu.
Basketbols
2016. gada 28. aprīlis, 13:10

Basketbolists izgāžas pēc pilnas programmas. Iemet savā grozā un "norok" komandu. VIDEO

Jauns.lv

25 gaudus vecais bijušais NCAA kluba Arizona State "Sun Devils" zvaigzne Džermains Māršals pārcēlies uz Eiropu, kur šobrīd pārstāv Grieķijas klubu "Ae Nea Kifisia". Viņa klubs 5 sekundes pirms mača beigām bija vadībā, līdz brīdim, kad Džermains apjuka un iemeta divus punktus savā grozā. Tas pretiniekiem ļāva izlīdzināt rezultātu un novest spēli līdz pagarinājumam.

Interesanti, ka Māršals ir beidzis to pašu augstskolu, ko viens no labākajiem Latvijas basketbola snaiperiem Rihards Kuksiks un viena no šā brīža spožākajām NBA zvaigznēm Džeimss Hārdens.

Nav izskaidrojams, kas notika basketbolista galvā, bet rezultāts bija ļoti nelāgs. Viņš ar šo metienu savā grozā klubam sagādāja zaudējumu, tā vietā lai svinētu drošu uzvaru.

"Ae Nea Kifisia" spēlētāji bija droši, ka izlīdzinās rezultātu ceturtdaļfināla sērijā, pēc tam kad kluba nīstākie pretinieki no "Aris" aizmeta garām soda metienu. Izcīnot atlēkušo bumbu, pie rezultāta 95:93 viņiem vajadzēja to noturēt tikai 5 sekundes un sērijā tiktu panākts izlīdzinājums 1:1.

Lai nu kā, mājnieki neparedzēja, ka viņu amerikāņu leģionārs Džermains Māršals aizmirsīs, kurā komandā viņš īsti spēlē.

Saspēles vadītājs, izvairoties no pretinieka, piespēlēja bumbu Māršalam, kurš to veikli ieraidīja savā grozā, pēc brīža saprotot, ka pretinieki vēlējās izdarīt tieši to pašu.

Arēnu nekavējoties pāršalca nikni fanu saucieni un svilpieni Māršala virzienā, kas vēl vairāk norādīja uz apstulbušā basketbolista rupjo kļūdu.

Briesmīgākais notika pēc tam, jo Māršala komandai brūcē vēl vairāk sāli iebēra "Aris", kas pagarinājumā svinēja uzvaru ar rezultātu 108:103. Ar to pietika, lai "Aris" uzvarētu sērijā ar 2:0 un iekļūtu pusfinālā, kur spēkosies ar "Panathinaikos", bet Māršalam un viņa pārstāvētajam "Ae Nea Kifisia" sezona ir beigusies.

Džermains Māršals sajauc grozus un ar pēdējo sekunžu metienu pretiniekiem panāk pagarinājumu - video:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video