Jāgrs jūtas kā "izspiests citrons" un atsakās no piedāvājuma spēlēt pasaules čempionātā
Jaromirs Jāgrs pēc sezonas Ziemeļamerikā jūtoties kā "izspiests citrons".
Hokejs
2016. gada 28. aprīlis, 15:56

Jāgrs jūtas kā "izspiests citrons" un atsakās no piedāvājuma spēlēt pasaules čempionātā

Jauns.lv

Jaromīrs Jāgrs atzinīgi novērtējis centienus viņu aicināt spēlēt šāgada hokeja pasaules čempionātā (PČ) Krievijā, taču pēc sezonas Ziemeļamerikā viņš jūtoties kā "izspiests citrons", Čehija mediji citē joprojām spēlējošo leģendu, kura gan jau pirms nepilna gada paziņoja par karjeras beigām valsts izlasē.

Pēc tam, kad Jāgra pārstāvētā Floridas "Panthers" izstājās no tālākas cīņas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences ceturtdaļfinālā, uz pārrunām ar spēlētāju pāri okeānam, ar izlases ģenerālmenedžera Slavomira Lenera ziņu devās viņa aģents Petrs Svoboda. Tomēr sarunas noslēdzās ne par labu Čehijas Hokeja federācijai.

Čehija būs arī Latvijas izlases pretiniece PČ pamatturnīrā.

Jāgrs vēl nav devis arī skaidru atbildi par savu dalību gada nozīmīgākajā hokeja turnīrā - Pasaules kausa izcīņā, kas septembra beigās un oktobra sākuma notiks Toronto. Par to, ka leģendārais spēlētājs būs laipni gaidīts, Čehijas komandas vadība paziņoja jau agrāk cerot, ka viņš vēl izies laukumā izlases tērpā.

Neraugoties uz saviem 44 gadiem, Jāgrs ir lieliskā formā, jo aizvadītajā NHL regulārajā sezonā bija "Panthers" komandas rezultatīvākais spēlētājs un otrs labākais vārtu guvējs. Jāgrs 79 spēlēs guva 27 vārtus un izdarīja 39 rezultatīvas piespēles.

BNS/Foto: Vida Press