foto: Vkontakte
Miesīga meita zvērīgi nogalina PSRS hokeja leģendu Tolmačovu
Viktors Tolmačovs bija izcilā Vladislava Tretjaka priekštecis gan Maskavas CSKA, gan PSRS izlasē.
Sporta zvaigznes
2017. gada 25. septembris, 15:31

Miesīga meita zvērīgi nogalina PSRS hokeja leģendu Tolmačovu

Kasjauns.lv

Maskavā nogalināts bijušais PSRS izlases, Maskavas CSKA un Voskresenskas “Himik” vārtsargs 78 gadus vecais Viktors Tolmačovs. Aizdomās par slepkavību aizturēta viņa meita, vēsta Krievijas mediji.

Incidents notika kādreizējā sportista dzīvoklī. Kā ziņo Krievijas mediji, Viktora Tolmačova meita dzīvojusi uz tēva rēķina viņa vienistabas dzīvoklī un nekur nav strādājusi.

Viktora Tolmačova līķis tika atrasts 24. septembrī, bet pēc izmeklētāju domām negadījums noticis vairāk nekā mēnesi iepriekš.

Vispirms par Tolmačova pazušanu trauksmi cēla sportista bijusī sieva, kura uztraucās, jo kādreizējais hokeja vārtsargs ar nevienu ilgāku laiku nebija sazinājies.

Ierodoties izcilā hokeja vārtsarga dzīvesvietā, policijas darbinieki satika viņa meitu, kura apgalvoja, ka tēvs devies uz Ukrainu, tāpēc ar nevienu vairākas dienas nav sazinājies. Tomēr, apskatot dzīvokli, Viktora Tolmačova līķis tika atrasts uz dīvāna ietīts brezentā.

78 gadus vecā pensionāra meita viņam bija septiņas reizes iedūrusi. Viņa atzina savu vainu noziegumā un atklāja, ka gribējusi atbrīvoties no līķa, tomēr neesot spējusi izdomāt, kā to izdarīt. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas abi esot bieži strīdējušies un tieši kāda konflikta laikā notika arī šis liktenīgais uzbrukums.

Viktora Tolmačova meita šobrīd atrodas ieslodzījumā.