foto: USA Today Sports
Medijs: Karmelo Entonijs aizmainīts prom no "Knicks"
Karmelo Entonijs un Lebrons Džeimss.
Basketbols
2017. gada 23. septembris, 21:46

Medijs: Karmelo Entonijs aizmainīts prom no "Knicks"

LETA

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" komandas lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs piekritis pārejas darījumam un aizmainīts uz Oklahomasitijas "Thunder" vienību, vēsta ESPN.

Kā ziņo medijs, darījums ir noslēdzies, bet oficiāli tiks izziņots pirmdien.

Pret Entoniju "Knicks" komanda saņems turku Enesu Kanteru, kurš tāpat kā Porziņģis spēlē centra un spēka uzbrucēja pozīcijā, kā arī vieglo uzbrucēju Dagu Makdermotu un 2018.gada otrās kārtas izvēles tiesības NBA draftā.

Entonijam līgumā ar "Knicks" bija punkts, ka viņu nedrīkst aizmainīt pret paša gribu, tomēr tiek vēstīts, ka "Thunder" spēlētāji Rasels Vestbruks un Pols Džordžs spēlējuši nozīmīgu lomu līgas superzvaigznes pierunāšanā.

Entonijs ar "Knicks" komandu bijis kopš 2010./11.gada sezonas, kad tika aizmainīts no Denveras "Nuggets", kur viņš sāka karjeru, kad 2003.gada draftā tika izvēlēts ar trešo numuru aiz Lebrona Džeimsa un serba Darko Miličiča. "Knicks" sastāvā viņam rezultatīvākā bija 2012./13.gada sezona, kad vidēji mačā tika samesti 28,7 punkti, bet izslēgšanas turnīrā viņš ar komandu nav piedalījies jau kopš tā paša 2013.gada.

Tāpat Entonijs spēlēja nozīmīgu lomu, palīdzot Porziņģim iejusties "Knicks" komandā.

Kanters NBA karjeru sāka Jūtas "Jazz" rindās, bet "Thunder" nokļuva 2014./15.gada sezonā. Viņš pagājušajā sezonā izcēlās ar vidēji 14,3 punktiem un 6,7 atlēkušajām bumbām.

Tikmēr Makdermots NBA karjeras ievadā spēlēja Čikāgas "Bulls" rindās, bet uz "Thunder" tika aizmainīts februārī. 22 spēlēs ar "Thunder" viņš pagājušajā sezonā izcēlās ar vidēji 6,6 punktiem un 2,2 atlēkušajām bumbām.

Jaunā NBA sezona sāksies nākamajā nedēļā ar sagatavošanās ciklu, bet pirmie regulārās sezonas mači tiks spēlēti 17.oktobrī. Zīmīgi, ka "Knicks" pirmo regulārās sezonas spēli 19.septembrī aizvadīs tieši Oklahomasitijā.

Porziņģis uz Ņujorku dodas šajā nedēļas nogalē un "Knicks" komandai pievienosies pirmdien paredzētajā mediju dienā.

Kad Porziņģis noiet no laukuma, pieceļas pat Karmelo Entonijs

gallery icon
6