foto: Edijs Pālens/LETA
Porziņģa cēlais žests paliks uz mūžu atmiņā desmitiem mazo basketbolistu Liepājā
Kristapa Porziņģa cēlais žests noteikti paliks mazo sportistu atmiņā uz ilgu laiku.
Sporta zvaigznes
2017. gada 21. septembris, 11:55

Porziņģa cēlais žests paliks uz mūžu atmiņā desmitiem mazo basketbolistu Liepājā

Kasjauns.lv

Latvijas basketbola spilgtākā zvaigzne Kristaps Porziņģis vakar vakarā iepriecinājis desmitiem mazos basketbolistus Liepājā, kuriem sagādāja neaizmirstamu vakaru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vien dažas dienas pirms atgriešanās ASV, kur Kristapam Porziņģim jāuzsāk gatavošanās jaunajai NBA sezonai kopā ar Ņujorkas "Knicks", ar kādu negaidītu tvītu iepriecināja daudzus jaunos basketbolistus. Kristaps ierakstīja tviterī, ka viņš Liepājā Jūrmalas parkā (paša sarūpētajā baskebola laukumā) grib pamētāt bumbu un piedāvāja citus pievienoties. Kristaps arī pateica, ka būs iespēja tikt pie viņa sarūpētām balvām.

Atsaucība bija milzīga un ieradās vairāki desmiti jauno basketbolistu, kuri milzu sajūsmā skandēja sava elka vārdu: "Kristap, Kristap, Kristap...".

Tāpat sociālajos tīklos bija lasāmi arī skumju pilni ieraksti, ka Kristaps tik vēlu uzaicinājis uz šo neaizmirstamo vakaru, jo nevar paspēt ierasties gribētāji no Rīgas, Bauskas vai Jelgavas. Interesanti, ka skumjas par to, ka nevar būt klāt pauda arī vairāki Latvijā nemaz nedzīvojoši cilvēki.

Trešdienas vakara pamētāšana izvērtās ļoti sirsnīga, un klātesošie bērni piedzīvoja neaizmirstamus mirkļus.

Par Kristapa cēlo žestu sajūsmā bija daudzi tvitera lietotāji, kuri uzteica lielisko žestu, kas popularizēja veselīgu dzīvesveidu un sagādāja fantastiskus mirkļus bērniem.

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase ar Kristapu Porziņģi priekšgalā Eiropas čempionātā izcīnīja piekto vietu, kas ir Latvijai augstākais panākums kopš neatkarības atjaunošanas. Pats Porziņģis kļuva par visa Eiropas čempionāta trešo rezultatīvāko spēlētāju un labāko metienu bloķētāju.

Kristaps Porziņģis spēlē bumbu ar jaunajiem basketbolistiem

Svētdien 16. jūlijā, Olimpiskajā sporta centrā “Electrum” Rīgā jaunajiem basketbolistiem – 250 bērniem no visas Latvijas bija iespēja satikt pašmāju ...

gallery icon
211

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās