Ielu kultūras un sporta kustība Ghetto Games atklāj 8.sezonu
Ar Ghetto Games sezonas atklāšanu tiks uzsākta arī episka Eiropas mēroga maraton-akcija līdzekļu vākšanai.
Citi sporta veidi
2016. gada 3. maijs, 11:14

Ielu kultūras un sporta kustība Ghetto Games atklāj 8.sezonu

Jauns.lv

2016. gda 13.maijā plkst.18:00 (basketbola turnīru sākums - plkst.19:00) Tajā ielu sporta veidu un veselīga dzīvesstila piekritēji tiks iepazīstināti ar jaunajiem sezonas pasākumiem. Kopā ar svinīgo atklāšanas pasākumu Grīziņkalna skeitparkā tiks rīkotas arī ielu basketbola sacensības. No plkst. 17:00 līdz plkst. 18.00 sacensībām varēs reģistrēties puišu U16 un U17 vecuma grupās. Par klātesošo noskaņojumu rūpēsies Ghetto music/ Ghtto Faktors leibla dibinātājs DJ Get Dizzy, pasākumu vadīs televīzijas personība Renārs Zeltiņš un «Ghetto Family» dibinātājs Raimonds Elbakjans.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Raimonds Elbakjans, «Ghetto Family» dibinātājs un biedrības «Streetbasket» prezidents: “8. sezonas sauklis ir  “Esi stiprs - uzvari sevi ”, tā attīstot sevī uzvarētāja domāšanu. Šosezon dalībnieki kļuvuši spēcīgāki, tāpēc spēlētājiem būs iespēja uzspēlēt īstu vīru spēli bez tiesnešiem un stiprināties cīņā ar labākajiem, lai reiz kļūtu par čempioniem.”

Pasākuma laikā katram būs iespēja iesaistīties flash mob “Vārnu ielas republika”, kas  būs veltījumam Grīziņkalnam - sportiskākajam rajonam Rīgā. Idejas autors ir Renārs Zeltiņš, kurš ideju novēroja Japānā.

Ar Ghetto Games sezonas atklāšanu tiks uzsākta arī episka  Eiropas mēroga maraton-akcija līdzekļu vākšanai. Maratonists Dins Vecāns dodas talkā dr.Klaunam un skries 1200 labdarības kilometrus 28 valstīs ar mērķi  aicināt ikvienu iedzīvotāju ziedot līdzekļus pozitīvu emociju radīšanai bērniem ķīmijterapijas procedūru laikā

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk kā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē.

 

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto