"Ghetto Basket" atklāj ielu basketbola sezonu
Ghetto Basket lielākais vasaras notikums viennozīmīgi ir 5. jūlijā notiekošais Sprite Kings of Air, kas pulcēs pasaules labākos danku meistarus un priecēs skatītājus ar neaizmirstamu un elpu aizraujošu šovu.
Basketbols
2016. gada 6. maijs, 11:20

"Ghetto Basket" atklāj ielu basketbola sezonu

Jauns.lv

13. maijā plkst. 18:00 Grīziņkalna skeitparkā Ghetto Games sāk savu 8. sezonu un pasākuma ietvaros norisināsies arī sezonas pirmais Ghetto Basket turnīrs.

Kā ierasts, līdz pat septembrim katru ceturtdienas vakaru (18:00, reģistrācija no 16:30) Grīziņkalnu pieskandinās basketbola bumbu triekšana asfaltā – Ghetto Basket atklāj sezonu! Ielu basketbolā valda savi likumi. Te nav vietas vērtējošiem spriedumiem un tiesnešiem. Nekam tādam nav laika, jo šeit ir īstu vīru spēle. Smagas cīņas, spēks, asinis, savaldība un saprāts ļauj baudīt Ghetto Basket spēles garšu. Šajā sezonā tiks aizvadīti 14 pamatturnīri Rīgā un vēl 3 posmi Ikšķilē, Jēkabpilī un Ventspilī.

Ceturtdienas basketbola turnīrus vadīs Ghetto Games dibinātājs Raimonds Elbakjans kopā ar vairākkārtēju Ghetto Basket uzvarētāju Jāni Āri. Par muzikālo noformējumu parūpēsies Ghetto Games mūzikas aizbildnis Dj GetDizzy. Nemainīga Ghetto Basket tradīcija ir arī Andra Biedriņa dāvātais ceļojums uz Ņujorku, kuru sezonas beigās iegūs jaudīgākā un spējīgākā komanda – tā, kura sezonas laikā būs pierādījusi sevi kā čempionus.

Ghetto Basket lielākais vasaras notikums viennozīmīgi ir 5. jūlijā notiekošais Sprite Kings of Air, kas pulcēs pasaules labākos danku meistarus un priecēs skatītājus ar neaizmirstamu un elpu aizraujošu šovu. 

Ghetto Basket 8. sezonas jaunums ir 1x1 turnīri, par kuriem plašāka informācija sekos sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Twitter. Latvija, esi gatava kam nereāli jaudīgam!

Ar Ghetto Games sezonas atklāšanu tiks sākta arī episka  Eiropas mēroga maraton-akcija līdzekļu vākšanai. Maratonists Dins Vecāns dodas talkā dr.Klaunam un skries 1200 labdarības kilometrus 28 valstīs ar mērķi  aicināt ikvienu iedzīvotāju ziedot līdzekļus pozitīvu emociju radīšanai bērniem ķīmijterapijas procedūru laikā.

Ghetto Games atbalstītāji:

Partneri: Rīgas Dome, Rīgas Brīvosta, Latvijas Nafta

Sadarbības partneri: Latvijas Universitāte,  LiveRīga,  Maxima, Sprite, adidas, LTSA,  Pronets, Mārtiņa Beķereja Atbalsta:Mangaļi,  ProBasketball, Sporta Punkts, Komanda,Būvniecības ABC, Latvijas Futbola federācija, Latvijas Florbola savienība, Veselības Fabrika, LGK atrakcijasSkrīveru Saldumi, Armets, Forum Cinemas, Latvijas sporta federāciju padome

Pašvaldību atbalsts: Ventspils, Jūrmala,  Jēkabpils, Ikšķile, Cēsis, Alūksne, Krāslava, Smiltene

Informē TV24, JCDecaux, Draugiem.lv TVNET, OK!, Otkrito, Kas Jauns, Sīrups, Pastaiga, Young.lv, Sportacentrs.com, Sporta avīze

Karlīna Timofejeva / Foto: Renārs Koris