Mūsu hokeja fani soļo pa Maskavu, skandējot "Latvija, Latvija!" VIDEO
„Atmosfēra ir fantastiska,” stāsta Maskavā sastaptie Latvijas hokeja fani.
2016. gada 7. maijs, 21:18

Mūsu hokeja fani soļo pa Maskavu, skandējot "Latvija, Latvija!" VIDEO

Jauns.lv

Šajās minūtēs Maskavā, Pasaules čempionāta ietvaros notiek Latvijas hokeja izlases spēlē ar Čehijas komandu. Kā allaž kopā ar sportistiem uz čempionātu ieradušies arī Latvijas līdzjutēji, kuri ir iemantojuši labāko un skaļāko fanu slavu. Vai arī šogad viņi plāno paturēt šo titulu, skaidroja LTV Panorāmas žurnāliste Olga Dragiļeva.

Vēl pirms dažām dienām Krievijas galvaspilsētā nekas neliecināja par to, ka teju, teju te notiks pasaules čempionāts hokejā, taču nu Maskavas ielās jūtama īsta sporta svētku sajūta. Par to rūpējas arī nenogurdināmie mūsu valstsvienības fani, kuri soļo pa Maskavu, tērpušies sarkanbaltsarkanās formās un skandē „Latvija, Latvija!” Tiesa, sākumā bijis mazliet bailīgi, taču apkārtējo cilvēku palīdzējusi iejusties.

„Atmosfēra ir fantastiska,” stāsta ielās sastaptie hokeja fani. Par spīti piektdienas vakara zaudētajai spēlei ar Zviedriju, prieks par hokeju ir milzīgs. Uz Maskavu ceļu mērojuši arī tādi fani, kuri patlaban mīt ārzemēs, piemēram, līdzjutēja Sanita ieradusies no Lielbritānijas. Par vienīgo trūkumu šajā čempionātā fani smejoties sauc faktu, ka, pēc Krievijas likumdošanas, arēnas iekšpusē netirgo alu, kas līdzjutējiem palīdzētu atbalstīt savu komandu vēl sirsnīgāk.

Kā Krievijas galvaspilsētā klājas Latvijas hokeja faniem, skatieties TV sižetā!

Kasjauns.lv / Video: LTV / Foto: Edijs Pālens/ LETA, ekrānuzņēmumi no video