foto: Reuters/Scanpix/LETA
Pēc kautiņa kebabnīcā no amata atkāpjas Turcijas futbola izlases galvenais treneris
Fatihs Terims Turcijas futbola izlasi vadīja kopš 2013. gada.
Futbols
2017. gada 27. jūlijs, 17:55

Pēc kautiņa kebabnīcā no amata atkāpjas Turcijas futbola izlases galvenais treneris

LETA

Mazāk kā divas nedēļas pēc iesaistīšanās kautiņā kebabnīcā Turcijas futbola valstsvienības galvenais treneris Fatihs Terims trešdien atkāpies no amata.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Lēmums pieņemts, jo būtu labāk abām pusēm izbeigt sadarbību," teica Turcijas Futbola federācijas (TFF) prezidents Jildirims Demirerens piebilstot, ka šķiršanās notikusi pēc "abpusējas vienošanās".

TTF savā paziņojumā uzsvēra, ka abas puses bija nogurušas no mediju ziņojumiem par incidentiem, kas "nav saistīti ar futbolu".

Sociālajos medijos jūlijā parādījās attēli, kas liecināja, ka Terims bijis dalībnieks kādā kautiņā kebabnīcā, kas atrodas blakus viņa znotam piederošajam restorānam.

Vietējie mediji ziņoja, ka strīds izcēlies starp biznesa konkurentiem. "Iesaistījos konflikta risināšanā, bet ne jau kāvos," vēlāk teica Terims.

Pieci cilvēki tika savainoti kautiņa laikā. Konfliktā piedalījās divi Terima znoti un divi apsargi.

Terims, kam ir 63 gadi, ir ievērojama persona Turcijas futbolā, un izlasi viņš vadīja kopš 2013. gada, savā trešajā termiņā amatā.

Terims bija Turcijas izlases treneris, kad 2016.gada Eiopas čempionāta kvalifikācijas turnīrā tā sacentās ar Latviju, abām spēlēm noslēdzoties ar rezultātu 1:1.

Futbolista karjeras laikā viņš bija centra aizsargs un izlasē spēlēja no 1975. līdz 1985.gadam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas