Lielupes akavatorijā norisinājās Latvijas čempionāta 4.posms ātrumlaivām
Citi sporta veidi
2017. gada 26. jūlijs, 17:36

Lielupes akavatorijā norisinājās Latvijas čempionāta 4.posms ātrumlaivām

Karlīna Timofejeva

22.jūlijā, Jelgavā Lielupes akavatorijā norisinājās Latvijas čempionāta 4.posms ātrumlaivām. Sacensībās Motorsport 77 komandu pārstāvēja 3 sportisti- Kārlis Degainis, Lotārs Millers un Ieva Millere.

GT15 laivu klasē divos braucienos izcīnot 1.vietu un vienā braucienā 2.vietu, sacensību kopvērtējumā 1.vietu izcīnija Kārlis Degainis. Kārlis ir apmierināts ar rezultātu, jo iepriekšējās sacensībās Jēkabpilī sadursme liedza pacīnieties vietu uz goda pjedestālu!

Latvijas čempionāta 4.posms ātrumlaivām

gallery icon
10

FR1000 laivu klasē uz starta stājās 6 sportisti, to vidū arī Ieva Millere un Lotārs Millers. Pirmajā braucienā Lotārs Millers skatītājiem sagādāja asas izjūtas! Braucot līkumā laiva uzsitoties pret viļniem palecās gaisā un piezemējoties laivas sāns iecirtās vilnī, kā rezulātā- avārija!

Šis incidents pielika puntku Lotāra Millera turmpākai dalībai otrajā un trešajā braucienā. Ievai Millerei veiksmīgi visi trīs sacensību braucieni un izcīnīta 1.vieta. Motorsport 77 komanda gatavojas Baltijas čempionātam, kas norisināsies 29. un 30.jūlijā, Tallinā, Harku ezerā.