Basketbols
2017. gada 25. jūlijs, 13:38

Porziņģa komandas zvaigzne Entonijs domā par pāreju uz "Thunder"

LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa komandas biedram Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Ņujorkas "Knicks" Karmelo Entonijam un Oklahomasitijas "Thunder" ir abpusēja interese par basketbolista pāreju uz šo klubu, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Spekulācijas par pašlaik 33 gadus vecā Entonija nākotni ir jau vairākus mēnešus. Aizmainīšanu vēlējās nu jau bijušais "Knicks" prezidents Fils Džeksons, taču pēc viņa atlaišanas Ņujorkas klubs veda sarunas ar Hjūstonas "Rockets" un Klīvlendas "Cavaliers" komandām.

Taču tagad par vienu no Entonija potenciālajiem galamērķiem kļuvis "Thunder" klubs.

""Thunder" un Entonijs abpusēji izrāda interesi par sadarbību. "Thunder" ģenerālmenedžera asistents Trojs Vīvers savulaik atlasīja viņu spēlēšanai Sirakjūsas Universitātē," tviterī raksta ESPN apskatnieks Bils Saimonss.

Entonijs aizvadītajā sezonā 74 mačos vidēji iemeta 22,4 punktus, izcīnīja 5,9 atlēkušās bumbas un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, jūlija sākumā Oklahomasitijas vienība papildināja sastāvu ar līgas zvaigzni Polu Džordžu, kurš iepriekš pārstāvēja Indiānas "Pacers".

Pagājušajā NBA sezonā "Thunder" ar 47 uzvarām izcīnīja sesto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 1-4 piekāpās "Rockets". Par sezonas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts "Thunder" zvaigzne Rasels Vestbruks.