Novērtē Kristapa Porziņģa pirmo pirkumu Latvijā. FOTO
Kristaps Porziņģis pie sava jaunā auto stūres.
Sporta zvaigznes
2016. gada 11. maijs, 06:44

Novērtē Kristapa Porziņģa pirmo pirkumu Latvijā. FOTO

Jauns.lv

Pēc spožās debijas sezonas NBA klubā Ņujorkas „Knicks” ierodoties dzimtenē, latviešu basketbola talants Kristaps Porziņģis (20) uzreiz iegādājās glaunu S klases „Mercedes-Benz” kupeju.

Latvijas basketbola talants Porziņģis, kurš pērn rudenī noslēdza divu gadu līgumu par 8,5 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 7,7 miljoni eiro), ir vienu rāvienu ir kļuvis par vienu no Latvijas turīgākajiem jauniešiem. Kristaps nepilna gada laikā kļuvis par slavenību Amerikā, un par viņu fano miljoniem ļaužu ne tikai basketbola tribīnēs. Popularitāte sportistam devusi arī papildu peļņas iespējas, un Porziņģis nespēj vien atkauties no mārketinga sadarbības piedāvājumiem.

Kristaps un viņa brāļi Mārtiņš un Jānis Porziņģi gan atzina, ka slava un nauda viņus nav apžilbinājusi. „Joprojām esam vienkārši un netiecamies pēc luksusa dzīves un pārmērīgi dārgām lietām,” žurnālam „Kas Jauns” teica Mārtiņš Porziņģis, norādīdams, ka vienīgais lielākais pirkums, ko pēc ierašanās Latvijā veicis Kristaps, ir jauna auto iegāde. „Kad atbraucām, viņš nopirka sev „Mercedes-Benz” kupeju, vairs neko,” neslēpa brālis. Atkarībā no komplektācijas, tā cena var svārstīties no 90 līdz 220 000 eiro.

Brālis arī piebilda: „Mēs neesam materiālisti. Pašlaik ir citi apstākļi un iespējas, bet citādi nekas nav mainījies. Kāda dzīve mums bija pirms tam, tāda ir arī tagad. Principā dzīvojam tāpat kā iepriekš. Piemēram, vecāku mājai remontu uztaisījām jau pagājušogad, tāpēc arī tur nekādu īpašu vajadzību nav.”

Plašāk par Kristapa Porziņģa gaitām ASV, kā arī daudzus citus interesantus materiālus, lasiet jaunākajā žurnālā „Kas Jauns”


Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša