Ovečkinam, Kuzņecovam un Orlovam cīņa par Stenlija kausu galā, Znaroks gaida Krievijas izlasē. VIDEO
Sagaidāms, ka Jevgēņijs Kuzņecovs un Aleksandrs Ovečkins drīzumā papildinās Krievijas izlases rindas.
2016. gada 11. maijs, 09:40

Ovečkinam, Kuzņecovam un Orlovam cīņa par Stenlija kausu galā, Znaroks gaida Krievijas izlasē. VIDEO

Jauns.lv

Neskatoties uz trīs vārtu deficīta atspēlēšanu, Vašingtonas "Capitals" komanda otrdien piekāpās Pitsburgas "Penguins" un noslēdza sezonu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas sezonu, kas nozīmē, ka tuvākajā laikā Krievijas izlasi varētu sagaidīt papildinājums pasaules čempionātā.

Austrumu konferences pusfināla sērijas sestajā mačā "Capitals" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:1, 1:2, 2:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Pitsburgas "Penguins", sērijā piedzīvojot neveiksmi ar 2-4.

Spēles vidū "Capitals" komanda bija nokļuvusi iedzinējos ar 0:3, divus vārtus iemetot Filam Keselam, bet reizi izceļoties Kārlam Hagelīnam.

Tomēr vēl otrajā trešdaļā viesu rindās vienus vārtus atguva Tīdžejs Ošī, savukārt trešajā trešdaļā precīzi bija arī Džastins Viljamss un Džons Kārlsons, rezultātam kļūstot 3:3.

Līdz ar to uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā, kur septītajā minūtē uzvaru "Penguins" komandai izrāva Niks Bonīno, kurš bija veiksmīgākais cīņā vārtu priekšā.

"Penguins" sastāvā lielisku sniegumu nodemonstrēja vārtsargs Mets Marejs, atvairot 36 metienus.

Austrumu konferences finālā "Penguins" sacentīsies ar Tampabejas "Lightning", kuras sastāvā pašlaik ir arī latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Tikmēr "Capitals" konferences finālā nav spējusi iekļūt jau kopš 1998.gada.

Kā zināms, "Capitals" komandā ir arī krievu uzbrucēji Aleksandrs Ovečkins un Jevgēņijs Kuzņecovs, kā arī aizsargs Dmitrijs Orlovs, kuri visi tuvākajās dienās varētu doties uz dzimteni, lai pievienotos nacionālajai valstsvienībai, kas pašlaik sacenšas pasaules meistarsacīkstēs.

Abās Rietumu konferences pusfināla sērijās būs nepieciešamas septītās spēles - Sanhosē "Sharks" uzņems Nešvilas "Predators", bet Dalasas "Stars" samēros spēkus ar Sentluisas "Blues".

Pitsburgas "Penguins" un Vašingtonas "Capitals" mača labākie momenti - video:
LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video