foto: USA TODAY Sports/ Sipa USA/ Vida Press
Porziņģis parādījis, kādos īpaši patriotiskos apavos šovasar spēlēs Latvijas izlasē
Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis šovasar debitēs Latvijas izlasē.
Sporta zvaigznes
2017. gada 27. jūnijs, 15:03

Porziņģis parādījis, kādos īpaši patriotiskos apavos šovasar spēlēs Latvijas izlasē

Kasjauns.lv

Latvijas slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis savā "Instagram" kontā parādījis, kādos sporta apavos šovasar debitēs Latvijas izlasē. Secinājums viens: "Adidas" ir paveikuši Kristapa īpaši patriotiskās vēlmes godam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristapa izvēlētājiem "Adidas Crazy Explosive" apaviem būs Latvijas karoga karmīnsarkanā krāsa, kurai pa vidu arī redzamas baltas svītras, bet pēdu rotā Latvijas ģērbonī attēlotie sarkanā lauva un sudraba grifs, bet papēža daļā arī ozola lapas pinums. Jādomā, ka pavisam drīz šādi basketbola apavi tieši šajā krāsā būs nopērkami arī dažādos Latvijas lielākajos sporta preču veikalos, kur to cena varētu būt aptuveni 140 eiro, bet varbūt pat vairāk.

My national team shoes #crazyexplosive @adidashoops thank you!! 🔥🇱🇻

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Latvijas vīriešu basketbola izlase šovasar no 31. augusta līdz 17. septembrim Stambulā piedalīsies Eiropas čempionāta finālturnīrā, kur apakšgrupā sacentīsies ar Turcijas, Krievijas, Serbijas, Beļģijas un Lielbritānijas izlasēm. Četras labākās valstsvienības turpinās sacensības nākamajā kārtā.

Latvijas izlase 2017.bgadā Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā piedalīsies 11. reizi pēc neatkarības atgūšanas. Pērn Latvijas izlase Eiropas meistarsacīkstes noslēdza astotajā vietā, ceturtdaļfinālu sasniedzot pirmoreiz kopš 2001. gada, kad sacensības notika tieši Stambulā, kur arī šogad notiks izšķirošie mači.

Pēc 2001.gada Latvija piecos Eiropas čempionātos valstsvienība nespēja izkļūt no apakšgrupas, bet šī melnā sērija tika pārtraukta 2013.gadā Slovēnijā, kad Latvija palika vien uzvaras attālumā no ceturtdaļfināla sasniegšanas. Savukārt 2015.gada Eiropas čempionātā, kas daļēji notika arī Latvijā, labāko astotniekā izdevās iekļūt.

Populārie ļaudis staigā Kanjes Vesta dizainētajos "adidas" Yeezy Boost apavos

gallery icon
31

Liepājā atklāj jau otro Porziņģa dāvināto basketbola laukumu

gallery icon
54

Kristaps Porziņģis flirtējis ar 18 gadus veco horvātu modeli Inesu Nikiču

Neveiksmi sociālajos tīklos piedzīvojis Latvijas pagājušā gada labākais sportists Ņujorkas "Knicks" basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš vēlreiz mēģinājis flirtēt ar ...

gallery icon
57

Kristapa Porziņģa stils: no uzvalkiem līdz džinsiem un beisbola cepurēm

Ārpus basketbola laukuma basketbolists Kristaps Porziņģis redzams gan dažādu krāsu uzvalkos, gan vienkāršos T kreklos, kapučjakās un modīgos saplēstos džinsos. ...

gallery icon
44

Jāņa Porziņģa draudzenes Gabrielas Nīrijas dzīves un darba ainiņas

gallery icon
68

Ieskats Kristapa Porziņģa bērnības dienās

Latvijas labākā basketbolista Ņujorkas "Knicks" spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa ģimene dalījusies ar ASV medijiem ar bildēm, kurās redzams NBA spīdeklis ...

gallery icon
9