foto: Instagram
Bijušo NBA basketbolistu vaino 9 gadus veca puisēna nāvē
Bojāgājušais zēns bija Markusa Kembija (#23) māsasdēls.
Sporta zvaigznes
2017. gada 25. jūnijs, 09:59

Bijušo NBA basketbolistu vaino 9 gadus veca puisēna nāvē

Kasjauns.lv

Ilggadējais NBA baskebolists Markuss Kembijs tiek vainots sava māsasdēla nāvē. Tiek vēstīts, ka 43 gadus vecā Kembija māsa ar vīru iesūdzējuši tiesā bijušo basketbolistu par neatbilstošu 9 gadus veca puisēna aprūpi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nelaimes gadījums notika 2016. gada novembrī, kad Pateicības dienā radinieki no Konektikutas ieradās apciemot Kembiju, kurš dzīvoja Teksasas štatā.

Basketbolista māsasdēls slimoja ar autismu, tāpēc viņam bija vajadzīga īpaša aprūpe. Pēc puisēna vecāku teiktā, Kembijs ir bijis nopietni instruēts, kā ir jāpieskata slimais bērns.

Tomēr 9 gadus vecais puika Markuss Makdžī pazuda no mājām. Viņu meklēja 2 diennaktis, līdz beigās policijas darbinieku zēnu atrada, noslīkušu dīķī netālu no Kembija mājām.

foto: Vida Press
Markuss Kembijs NBA pavadīja 17 sezonas.

Markuss Kembijs NBA pavadīja 17 sezonas, bet 2007. gadā tika izvēlēts par vislabāko aizsardzības spēlētāju visā NBA.

Savas karjeras laikā Kembijs kā centra spēlētājs pārstāvēja Toronto “Raptors”, Ņujorkas “Knicks”, Denveras “Nuggets”, Losandželosas “Clippers”, Portlendas “Trail Blazers” un Hjūstonas “Rockets”. 17 gadu ilgajā karjerā Kembijs vidēji guva 9,5 punktus spēlē, izcīnīja 9,8 atlēcošās bumbas un bloķēja 2,4 metienus.