Porziņģa krekls šosezon ceturtais pirktākais NBA, atpaliek vienīgi no līgas superzvaigznēm
Pārdoto Porziņģa kreklu skaits atpalika vienīgi no līgas superzvaigznēm Stīvena Karija, Kobes Braienta un Lebrona Džeimsa.
Sporta zvaigznes
2016. gada 12. maijs, 21:08

Porziņģa krekls šosezon ceturtais pirktākais NBA, atpaliek vienīgi no līgas superzvaigznēm

Jauns.lv

Latviešu talanta Kristapa Porziņģa krekli šīs sezonas regulārā čempionāta laikā ir bijuši ceturtie pirktākie Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju formastērpi, šajā rādītājā atpaliekot vienīgi no līgas zvaigznēm Stīvena Karija, Kobes Braienta un Lebrona Džeimsa.

Dati apkopoti, ņemot vērā NBA mājaslapā "NBAStore.com" pārdoto kreklu skaitu laika posmā no pērnā oktobra līdz aprīlim.

Visvairāk pārdotas Karija formas, otro vietu ieņem karjeru noslēgušā Braienta krekli, bet trešais šajā rādītājā ir Džeimss. Ceturto vietu ieņem Porziņģis, aiz sevis atstājot Kevinu Durantu un citas līgas zvaigznes.

Savukārt starp centra spēlētājiem latvieša krekli ir bijuši vispieprasītākie.

Porziņģis savā NBA debijas sezonā piedalījās 72 mačos, vidēji guva 14,3 punktus, izcīnīja 7,3 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,9 pretinieku metienus.

Sezonas pirmajos trijos mēnešos viņš tika nosaukts par labāko debitantu Austrumu konferencē, bet Ņujorkas "Knicks" komanda palika ārpus izslēgšanas turnīra dalībnieku vidus.

Kā zināms, "Knicks" komandas superzvaigzne pagājušajā nedēļā paziņoja, ka šovasar nepalīdzēs Latvijas valstsvienībai Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

     

LETA/Foto: EPA/LETA