Zviedru futbola zvaigzne Ibrahimovičs pēc sezonas atstās Parīzes "Saint-Germain"
Zlatans Ibrahimovičs aizvadījis lieliskas sezonas Parīzē, bet nu ir nolēmis doties citur.
Futbols
2016. gada 13. maijs, 11:59

Zviedru futbola zvaigzne Ibrahimovičs pēc sezonas atstās Parīzes "Saint-Germain"

Jauns.lv

Slavenais Zviedrijas futbola uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs pēc sezonas pametīs Francijas čempionvienību Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to Ibrahimovičs paziņoja savā "Twitter" kontā, uzrakstot, ka viņš savu pēdējo spēli "Parc des Princes" stadionā aizvadīs sestdien pret "Nantes" vienību.

"Rīt aizvadīšu savu pēdējo spēli "Parc des Princes" stadionā. Ierados šeit kā karalis, pametīšu to kā leģenda," raksta Ibrahimovičs, kuram pēc šīs sezonas noslēgsies līgums ar PSG vienību.

Sestdienas mačs pret "Nantes" Parīzes vienībai būs noslēdzošais šīs sezonas Francijas čempionātā.

Ibrahimovičs tika nosaukts par Francijas futbola čempionāta sezonas labāko spēlētāju jau trešo reizi, kas ir vēl nebijis sasniegums. Šosezon zviedru uzbrucējs Francijas čempionātā guvis 36 vārtus, palīdzot PSG ceturto gadu pēc kārtas kļūt par valsts čempioniem.

Iepriekš izskanēja informācija, ka 34 gadus vecais Ibrahimovičs savu karjeru varētu turpināt Anglijā, bet pēdējā laikā īpaši aktuālas bijušas runas par viņa atgriešanos Itālijas klubā "AC Milan". PSG komandai Ibrahimovičs pievienojās 2012.gada jūlijā, pārnākot tieši no "AC Milan" vienības.

Karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī tādos slavenos klubos kā Amsterdamas "Ajax", Turīnas "Juventus", Milānas "Inter" un "Barcelona".

LETA/Foto: AFP/LETA