Ghetto Floorball atklāj ielu florbola turnīru sezonu
Citi sporta veidi
2016. gada 16. maijs, 14:20

Ghetto Floorball atklāj ielu florbola turnīru sezonu

Jauns.lv

Raiba un notikumiem bagāta solās būt jaunā Ghetto Floorball sezona, kurai starts tiks dots jau 17. maijā Grīziņkalnā. Atklāšanas turnīra ietvaros notiks arī īpaša pārsteigumu spēle, kura neliks vilties pasākuma apmeklētājiem un dalībniekiem.

Jau no plkst. 15:00 dalībnieki ir aicināti izgatavot licenses. 16:15 visi tiek aicināti uz kopīgu hokeja skatīšanos uz lielā ekrāna Grīziņkalna parkā.  Savukārt reģistrācija pašam turnīram sāksies plkst. 17:00. Tāpat florbola fanus no plkst.18:00 sagaidīs arī citi pārsteigumi.

Jau 3. sezonu florbola turnīrus duetā vadīs Renārs Freibergs un Kārlis Dārznieks, turklāt arī šī vasara nebūs izņēmums gan tematiskiem, gan īpašo dienu turnīriem. ''Viens pret vienu'', sieviešu turnīrs, LFS diena, meistarības stafetes un ģimeņu turnīri ir tikai daži no šajā vasarā gaidāmajiem Ghetto Floorball piedzīvojumiem. “Lai spēles būtu dinamiskākas un aizraujošākas, jaunajā sezonā nedaudz pamainīsim spēles formātu un tās nebūs vienīgās izmaiņas,” komentē Ghetto Floorball pasākumu vadītājs Renārs Freibergs.

Kārlis Dārznieks: “Ņemot vērā, ka šis gads Latvijai florbolā būs nozīmīgs, jo gada nogalē uzņemsim Pasaules čempionātu vīriešiem, arī mēs Ghetto Games liksim lielu uzsvaru uz jauniešu piesaistīšanu šim sporta veidam. Lai pēc iespējas vairāk jauno sportistu uzzinātu par šo lielo notikumu, un doyos atbalstīt komandas!”

Ghetto Floorball ir vieta, kur atklājas jauni talanti, satiekas draugi, virmo pozitīva enerģija un attīstās spēcīgas personības. Tā ir vieta, kur jaunieši ne tikai izbauda savu mīļāko sporta spēli, bet arī attīsta sevi fiziski un morāli. Ghetto Floorball turnīri visas vasaras garumā vieno ne vien florbola spēles cienītājus, bet arī hokejistus, futbolistus, vieglatlētus un citu sporta veidu lietpratējus. Šie turnīri veicina spēlētāju pašdisciplīnu (spēles tiesā paši spēlētāji), attīsta individuālo meistarību (spēles notiek uz asfalta), rūda raksturu (neprognozējami laika apstākļi) – tas viss turpina piesaistīt aizvien jaunus spēlētājus, un jaunu dalībnieku skaits no turnīra uz turnīru tikai aug! Florbola turnīri Grīziņkalnā tiek aizvadīti kopš Ghetto Games 3. sezonas 2011. gadā.

Regīna Zommere/Publicitātes foto