"Ghetto Football" atklāj ielu futbolu turnīru sezonu
Ghetto Games un Grīziņkalns nu jau vairs nav iedomājams bez trešdienu futbola turnīriem.
Citi sporta veidi
2016. gada 17. maijs, 13:16

"Ghetto Football" atklāj ielu futbolu turnīru sezonu

Jauns.lv

Šī gada 18. maijā tiek atklāta kārtējā Ghetto Football turnīru sezona, kas risināsies visu vasaru līdz par septembrim. Šajā sezonā tiks aizvadīti 14 pamatturnīri Rīgā un vēl 3 posmi Ikšķilē, Jēkabpilī un Ventspilī. Kā ierasts, visas sezonas garumā Ghetto Football turnīrus vadīs, komentēs un piedursies Antons Semeņaks aka Fantiq un Beirak Eivazov. Kā uzsver Ghetto Football vadītāji, katrs turnīrs atšķirsies ar savu tematiku, un dažādi pārsteigumi gaidāmi ne vien spēlētājiem, bet arī līdzjutējiem.

Reģistrācija turnīriem visu sezonu nemainīgi trešdienās Grīziņkalna parkā U16 (jauniešu) grupai no 13:30 līdz 14:45; U16 turnīra sākums – 15:00. Vecākās (17+) grupas komandu reģistrācija no 16:30 līdz 17:45. Vecākās grupas turnīra sākums – 18:00.

Jaunajā sezonā notiks vairāki sieviešu turnīri un iecienītie pasākumi “Rajons pret Rajonu” un Skill Challenge, kurā dalībniekiem būs iespēja individuāli parādīt savu bumbas vadīšanas meistarību. Pirmo reizi Latvijā notiks starptautiskais ielu futbola turnīrs, kurš notiks ne tikai iepriekšminētajās disciplīnās, bet arī freestyle kategorijā.

Ghetto Games un Grīziņkalns nu jau vairs nav iedomājams bez trešdienu futbola turnīriem. Futbols Ghetto Games programmā parādījās tikai 2011. gadā, bet uzreiz guva milzu popularitāti, pulcējot pilnas tribīnes ar atbalstītājiem un veidojot dalībnieku rindas pie reģistrāciju galdiem. Un ne velti – futbols taču ir pasaules sporta veidu karalis.


Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto