Frankfurtes "Eintracht" kapteinim pēc dopinga analīzēm konstatē audzēju
Neskatoties uz traģisko diagnozi, Marko Russ paudis gatavību spēlēt, kam piekrituši arī mediķi.
Futbols
2016. gada 19. maijs, 12:24

Frankfurtes "Eintracht" kapteinim pēc dopinga analīzēm konstatē audzēju

Jauns.lv

Vācijas futbola bundeslīgas komandas Frankfurtes "Eintracht" kapteinis Marko Russ ceturtdien plāno piedalīties pārspēlē par vietas saglabāšanu spēcīgāko komandu saimē, kaut viņam pēc pozitīvām dopinga analīzēm veiktās pārbaudēs konstatēts audzējs.

Kā pavēstījusi vienība, audzējs atklāts pēc pozitīva dopinga testa, kurā uzrādījies augsts augšanas hormona HCG līmenis. Savukārt turpmāki urīna testi trešdien atklājuši "smagu audzēja slimību", ko vēlāk apstiprinājušas arī asins analīzes.

"Neskatoties uz traģisko diagnozi, spēlētājs paudis gatavību spēlēt, kam piekrituši arī mediķi," paziņojumā pavēstījusi Frankfurtes komanda, kas ceturtdien aizvadīs pirmo pārspēli par vietu nākamās sezonas bundeslīgas turnīrā, spēkojoties ar otrajā bundeslīgā trešo vietu guvušo "Nurnberg" vienību.

Pašlaik 30 gadus vecais aizsargs Russ "Eintracht" komandā spēlēt sāka jau jaunatnes sistēmā un galvenajā vienībā debitēja 2004.gadā. Neskaitot divas sezonas no 2011. līdz 2013.gadam, kad viņš pārstāvēja "VfL Wolfsburg", pārējā laikā futbolists spēlējis "Eintracht" rindās.

Frankfurtes vienība šosezon finišēja bundeslīgas 16.vietā, kas tai liek piedalīties divās pārspēlēs par vietu nākamās sezonas bundeslīgas turnīrā.

LETA/Foto: AFP/Scanpix/LETA