Trīs treneri, trīs Latvijas čempiones: "TTT Rīga" nometne jaunajām basketbolistēm
Basketbols
2016. gada 20. maijs, 13:44

Trīs treneri, trīs Latvijas čempiones: "TTT Rīga" nometne jaunajām basketbolistēm

Jauns.lv

Basketbola klubs "TTT Rīga" no 27. jūnija līdz 1. jūlijam Pumpuru vidusskolā Jūrmalā rīko treniņnometni 12-16 gadus vecām basketbolistēm (2000-2002 un 2003-2005). Nometni vadīs treneri Aigars Nerips, Ainārs Čukste, Jānis Nešpors, Baiba Eglīte, Ieva Krastiņa, Liene Priede.

Aigars Nerips, "TTT Rīga" galvenais treneris

""TTT Rīga" kā viens no Latvijas labākajiem basketbola klubiem vēlas dot savu ieguldījumu jauno spēlētāju ceļā uz lielo basketbolu, kas meitenēm tikko sācies. Dosim meitenēm iespēju redzēt un izjust, kā mēs "TTT Rīga" komandā strādājam ikdienā. Nodarbībās akcentēsim basketbola tehnikas elementu apguvi. Treniņi būs interesanti, ceram, ka meitenēm patiks un šo piecu dienu pieredze viņām palīdzēs ikdienā, spēlējot savās komandās."

Ieva Krastiņa, "TTT Rīga" kapteine

"Trenējoties TTT treneru vadībā ir pozitīvi ieguvumi: lieliski treniņapstākļi, pieejams viss vajadzīgais inventārs, turpat ir trenažieru zāle, basketbola zāle, sava ģērbtuve. Organizācija ir augstākajā līmenī. Treniņi notiek 2x dienā, no rītiem ir iespējams strādāt pie individuālās sagatavotības (dribls, metiens, fiziskā sagatavotība). Tiek arī analizēti spēļu video, lai varētu no malas redzēt pieļautās kļūdas, kas ir labs veids, kā uzlabot savu spēles izpratni.

Pirmssezonas darbs ir svarīgs, lai ieliktu fizisko bāzi, līdz ar to būtu labā formā līdz sezonas beigām un izvairītos no nevajadzīgiem savainojumiem."

Baiba Eglīte, pieckārtēja Latvijas čempione

“Nometne ir ļoti laba iespēja jaunām meitenēm trenēties pie Latvijas vadošajiem treneriem. Tā ir lieliska iespēja pilnveidot savas individuālās iemaņas un iemācīties daudz jauna. Šāda nometne var būt nākamais solis spēlētāja individuālajā izaugsmē un attīstībā!”

Liene Priede, Latvijas čempione

“TTT nometnē var iegūt lielisku pieredzi un daudz iemācīties no lieliskiem treneriem. Vienlaikus tā ir iespēja gūt ieskatu, kā tiek aizvadīti kvalitatīvi treniņi.”

**Nometnes pamatā

+Spēlētāju tehnikas pilnveidošana un attīstība.

+Basketbola spēles taktiskās izpratnes pilnveidošana.

+Fizisko īpašību attīstīšana.

+Pareiza sagatavošanās treniņam.

+Stājas novērtēšana un korekcija.

**Kā pieteikties nometnei?

Pieteikties nometnei var pa telefonu 26786132 un e-pastu nometne@tttriga.lv . Dalības maksa 90 eiro. Vietu skaits ierobežots.

**Par komandu

“TTT Rīga” basketbolistes Latvijas čempionātā 25 sezonās izcīnījušas piecpadsmit čempionu titulus (1992-1993, 1995, 2001-2005, 2007, 2008, 2010-2011, 2014-2016), trīs reizes uzvarējušas Latvijas-Igaunijas līgā (2014, 2015, 2016) un Austrumeiropas līgā (2016). “Top 16” Eirokausā (2016).

Regīna Zommere/Publicitātes foto