foto: AFP/Scanpix/LETA
Ibrahimovičs pēc smagās traumas nāk klajā ar emocionālu paziņojumu
Neskatoties uz iepriekš izskanējušajām spekulācijām Zlatans Ibrahimovičs negrasās likt punktu futbolista karjerai.
Futbols
2017. gada 25. aprīlis, 14:28

Ibrahimovičs pēc smagās traumas nāk klajā ar emocionālu paziņojumu

LETA

Slavenais zviedru futbola uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs no titulētā Anglijas kluba Mančestras "United" pēc smaga ceļgala savainojuma gūšanas ir pārliecināts par savu spēju atgriezties augstākajā līmenī.

Mančestras "United" un Zviedrijas izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs gūst savainojumu

Pieredzējušajam zviedru uzbrucējam Zlatanam Ibrahimovičam no titulētā Anglijas futbola kluba Mančestras "United" nopietna ceļgala savainojuma dēļ sezona, visticamāk, ir beigusies.

gallery icon
32

35 gadus vecais Ibrahimovičs ceļgala krustenisko saišu traumu guva iepriekšējā nedēļā aizvadītajā UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla atbildes mačā savā laukumā pret Beļģijas klubu Briseles "Anderlecht". Zviedrs vienā no epizodēm neveikli piezemējās uz zemes, kā rezultātā guva nopietnu savainojumu.

Lai arī klubs nav atklājis, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai spēlētājs izveseļotos, sagaidāms, ka sezona zviedram jau ir noslēgusies. Visu turnīru ietvaros Ibrahimovičs šosezon guvis 28 vārtus, būdams Mančestras "United" rezultatīvākais futbolists.

"Traumas dēļ kādu laiciņu spēlēt nevarēšu. Tomēr es ar to tikšu galā un laukumā atgriezīšos vēl spēcīgāks," savā "Instagram" profilā ierakstīja Ibrahimovičs. "Viens ir skaidrs - pats izlemšu, kad man futbolam ir jāmet miers. Neviens cits manā vietā to nedarīs. Tomēr padošanās nav opcija. Tiekamies drīz."

Ibrahimovičam pēc šīs sezonas noslēdzas līgums ar Mančestras "United", jo pērn viņš to kā brīvais aģents noslēdza pēc sistēmas 1+1. Izskanējušas spekulācijas, ka futbolists savu pēdējo mači titulētā kluba rindās varētu jau būt aizvadījis.

Zīmīgi, ka arī Mančestras kluba argentīniešu aizsargs Markoss Roho arī guvis nopietnu ceļgala traumu. Pirms svētdienas premjerlīgas mača komandas futbolisti iesildīšanās laikā valkāja kreklus, uz kuriem bija uzdrukāti abu savainoto futbolistu vārdi.

"Ibrahimoviča fiziskā kondīcija un ķermenis ir viens no visu laiku labākajiem, ko esmu redzējis. Domāju, tieši šī iemesla dēļ viņam no traumas būs vieglāk atgūties. Man nav šaubu, ka Zlatans atgriezīsies augstākajā līmenī, jo viņš mīl futbolu," norādīja Mančestras "United" pussargs Anders Errera.

Mančestras "United" ir sasniegusi UEFA Eiropas līgas pusfinālu, kur tai pretī stāsies Spānijas komanda Vigo "Celta", bet Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā tā pašlaik ieņem piekto vietu.