Auč! Šim basketbolistam noteikti vēl ilgi TUR sāpēs. VIDEO
Stīvens Adamss cīnās ar sāpēm visvārīgākajā vietā.
Basketbols
2016. gada 23. maijs, 11:33

Auč! Šim basketbolistam noteikti vēl ilgi TUR sāpēs. VIDEO

Jauns.lv

NBA Rietumu konferences finālisti Oklahomsitijas "Thunder" pārstāvošajam jaunzēlandiešu centra spēlētājam Stīvenam Adamsam gadījās ļoti nepatīkams incidents, no kādiem nav pasargāts neviens basketbolists.

NBA Rietumu konferences trešās finālspēles laikā viens no pagājušās sezonas čempionvienības Goldensteitas "Warriors" līderiem Dreimonds Grīns devās caurgājienā pret Stīvenu Adamsu. ASV izlases kandidātam neizdevās apspēlēt jaunzēlandieti, bet brīdi, kad viņš, metot pa grozu, atspērās no parketa, viena kāja trāpīja Adamsam tieši kājstarpē. Tiesneši par šo gadījumi Grīnam piešķīra nesportisko piezīmi un pastāv iespēja, ka spēlētājs par rupjību varētu arī saņemt kādu diskvalifikāciju, tomēr pēc mača "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers un pats vaininieks noliedza, ka šāds spēriens būtu bijis apzināts, bet gan vienkārši neveiksmīga spēles epizode. Vai tā tas tiešām bija, tas lai paliek uz Dreimonda Grīna sirdsapziņas.

Kā zināms, basketbolistiem gluži kā vairumam kontakta sporta spēļu pārstāvju, ikviena vīrieša svētākā vieta netiek nekādā veidā īpaši aizsargāta. Izņēmums, protams, ir hokejs, kurā būtu bail pat iedomāties, kas notiktu, ja ar kaučuka ripu kādam tiktu trāpīts par pašu vārīgāko vietu.

Pašā spēlē "Thunder" basketbolisti savā laukumā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 133:105 (34:28, 38:19, 45:33, 16:25), sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties vadībā ar 2-1.

Stīvena Adamsa nepatīkamākais moments aizvadītās nakts spēlē - video:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video