Rakels: "Vēl neesmu gatavs spēlēt visas 90 minūtes"
Tagad būs pagājuši jau divi mēneši, kad trenējos kopā ar "Reading" pirmo komandu," norādīja Rakels.
Futbols
2017. gada 27. marts, 09:55

Rakels: "Vēl neesmu gatavs spēlēt visas 90 minūtes"

LETA

Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels pēc traumas sadziedēšanas vēl nav gatavs spēlēs visas 90 minūtes, pēc sestdien aizvadītā 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla mača pret Šveici norādīja spēlētājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas futbola izlase Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas B apakšgrupas mačā sestdien ar 0:1 viesos piekāpās pērnā gada Eiropas čempionāta finālturnīra astotdaļfināla dalībniecei Šveicei.

"Ar tik spēcīgu pretinieku varējām spēlēt veiksmīgi. Pirmajā puslaikā izskatījāmies diezgan labi, kamēr Šveice nē, bet pēc tam viņi savācās, veidoja labus momentus. Uzskatu, ka šo spēli mierīgi varējām arī nezaudēt," žurnālistiem pēc mača teica Rakels, kurš laukumā nāca uz maiņu 69.minūtē, nomainot Dāvi Ikaunieku.

Rakels pagājušā gada augustā "Reading" komandas sastāvā Anglijas Līgas kausa spēlē pret Miltonkīnzas "Dons", cenšoties izsist pretiniekam bumbu, lauza potīti, kas viņam lika izlaist vairākus mēnešus. Šobrīd viņš ir atgriezies pirmās vienības sastāvā, taču laukumā vēl nav devies, uzspēlējot dažus mačus dublieros.

"Šobrīd jūtos labi. Laukumā gribēju pavadīt ilgāku laiku. Minūtes pagāja ļoti ātri, jo sen neesmu spēlējis. Izveseļojies esmu pilnībā, bet varbūt vēl neesmu gatavs spēlēt visas 90 minūtes. Tagad būs pagājuši jau divi mēneši, kad trenējos kopā ar "Reading" pirmo komandu," norādīja Rakels. "Ar to esmu visu laiku, bet šobrīd tā ir uz viļņa. Tāpēc no malas ienākt ir grūti, vienība demonstrē labu sniegumu. Ar galveno treneri [Jāpu Stamu] man ir izveidojies labs kontakts. Jau tad, kad viņš atnāca, viss bija kārtībā - sezonas sākumā tiku laukumā, bet iedzīvojos traumā."

"Redzēsim, kā būs, bet esmu pārliecināts, ka viss būs kārtībā. Esmu noilgojies pēc futbola," uzsvēra Rakels.

Futbolists arī sacīja, ka Anglijā arī dublieru čempionāts ir diezgan labā līmenī, turklāt "Reading" otrā komanda spēlē premjerlīgā, kur gan cīnās par izdzīvošanu.

Latvijas izlase otrdien Tbilisi pārbaudes mačā tiksies ar Gruziju.

Pasaules kausa kvalifikācijas B grupas kopvērtējumā līdere Šveice piecās spēlēs guvusi maksimāli iespējamos 15 punktus, bet tai ar 12 punktiem seko Portugāle. Septiņus punktus iekrājusi Ungārija, bet ar pieciem seko Fēru salas. Tikmēr Latvijai ir trīs punkti, bet viens - Andorai.

Ar marta spēlēm noslēdzas atlases cikla pirmais aplis, bet 9.jūnijā Latvija Rīgā uzņems pasaules grandu Portugāli.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās