foto: Zane Bitere/LETA
Babkina ar 19 punktiem kļūst par mača rezultatīvāko un vērtīgāko spēlētāju
Babkina bija mača rezultatīvākā un vērtīgākā basketboliste.
Basketbols
2017. gada 25. marts, 23:29

Babkina ar 19 punktiem kļūst par mača rezultatīvāko un vērtīgāko spēlētāju

LETA

Latvijas sieviešu basketbola izlases saspēles vadītāja Elīna Babkina sestdien iemeta 19 punktus Spānijas čempionāta mačā, palīdzot Madrides C.R.E.F. HOLA komandai priekšpēdējās kārtas mačā ar 77:63 (21:17, 15:7, 21:18, 20:21) apspēlēt "Star Center Uni-Ferrol" vienību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Turnīra priekšpēdējās vietas īpašniece C.R.E.F. HOLA pamanījās gūt otro uzvaru pēc kārtas.

Babkina šajā mačā laukumā pavadītajās 31 minūtē un 27 sekundēs grozā raidīja visus trīs izpildītos divpunktu metienus, trīs no septiņiem trīspunktniekiem un visus četrus "sodiņus".

Latvietes rēķinā bija arī trīs atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, trīs izprovocēti pārkāpumi un divas piezīmes, kas deva 22 efektivitātes punktus.

Babkina bija mača rezultatīvākā un vērtīgākā basketboliste.

Latvijas basketboliste šo sezonu sāka Samsunas "Canik", kas ir Turcijas čempionāta pastarīte, bet uz C.R.E.F. HOLA komandu pārgāja februāra beigās.

C.R.E.F. HOLA vienība Spānijas čempionātā šosezon izcīnījusi septiņas uzvaras 25 spēlēs un kopvērtējumā ieņem vien 13.vietu 14 komandu konkurencē, bet pēdējā kārtā zemāk vairs nevar atkāpties.

Šajā sezonā Turcijas čempionātā Babkina 17 spēlēs vidēji iemeta 13,5 punktus un izpildīja 4,2 rezultatīvas piespēles. Savukārt FIBA Eirokausā viņai astoņos mačos caurmērā bija 11,4 punkti un 3,8 rezultatīvas piespēles.

Spānijā Babkina spēlē otro reizi karjerā, jo 2014./2015.gada sezonas otrajā pusē viņa pārstāvēja Žironas "Spar Citylift" vienību, palīdzot tai kļūt par valsts čempioni.

Iepriekš C.R.E.F. HOLA kluba krāsas ir pārstāvējusi arī cita latviete Linda Rubene.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās