"Super Bowl" zvaigznes Breidija kreklu nozadzis žurnālists
Breidijs 5.februārī palīdzēja "Patriots" komandai pagarinājumā pieveikt Atlantas "Falcons".
Sporta zvaigznes
2017. gada 20. marts, 23:13

"Super Bowl" zvaigznes Breidija kreklu nozadzis žurnālists

LETA

Federālais Izmeklēšanas birojs (FIB) atradis pēc Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēles jeb "Super Bowl" izcīņas pazudušo Jaunanglijas "Patriots" komandas lielisko atspēlēšanos radījušā saspēles vadītāja Toma Breidija cīņas kreklu, ko bijis piesavinājies kāds ārvalstu žurnālists.

Breidijs 5.februārī palīdzēja "Patriots" komandai pagarinājumā pieveikt Atlantas "Falcons". Cīņas laikā "Patriots" atradās lielos mīnusos, tomēr, pateicoties tieši Breidija sniegumam, spēja tikt pie uzvaras.

Kā pirms mēneša vēstīja "TMZ Sports", dienu pēc mača Breidijs iesniedza sūdzību policijā, ka pazaudējis spēles kreklu. Policijas ziņojumā krekla vērtība norādīta 500 000 dolāru (470 000 eiro) vērtībā.

Pirmdien NFL īpašā paziņojumā pavēstījusi, ka krekls ir atrasts pie kāda "ārvalstu žurnālista". Savukārt Hjūstonas policija ziņo, ka tas noticis Meksikā. Tiek vēstīts, ka FIB izmeklēšanā iesaistījies, jo krekls atradies ārpus ASV.


Zīmīgi, ka izmeklēšanas laikā pie minētā žurnālista Meksikā tika atrasts arī 2015.gadā Breidijam nozagtais, arī "Super Bowl" mačā izmantotais krekls. Pirms diviem gadiem "Patriots" izšķirošajā spēlē pārspēja Sietlas "Seahawks" komandu.

"Yahoo Sports" publicētā video, kas uzņemts neilgi pēc spēles, redzams kā Breidijs ģērbtuvē sarunājas ar komandas īpašnieku Robertu Kraftu par pazudušo kreklu.

"Kāds nozaga manu spēles kreklu," teica Breidijs.

"Es to ieliku savā somā un, kad atgriezos, tā vairs tur nebija. Ja tas parādās, piemēram, "eBay", pavēstiet man par to," pēcspēles preses konferencē teica Breidijs.

Emocijas un cīņa 51. "Super Bowl" mačā

Jaunanglijas "Patriots" komanda svētdien veica lielisku atspēlēšanos un piekto reizi triumfēja Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēlē - "Super Bowl" ...

gallery icon
69


Aizvadītajā cīņā "Patriots" veica lielāko atspēlēšanos "Super Bowl" vēsturē. Cīņas gaitā tai bija 25 punktu deficīts, bet pagarinājumā vienība uzvarēja ar 34:28.