foto: ekrānuzņēmums no video
Latvijas sporta milzis Krištopāns debitējis mūzikā
Dainis Krištopāns gana komfortabli jūtas arī mūzikas klipā.
Sporta zvaigznes
2017. gada 20. marts, 16:55

Latvijas sporta milzis Krištopāns debitējis mūzikā

Kasjauns.lv

Viens no Latvijas raženākajiem sportistiem - 215 centimetrus garais un 135 kilogramus smagais handbolists no Ludzas - Dainis Krištopāns kopā ar saviem komandas biedriem no Baltkrievijas superkluba Brestas "Meshkov" debitējis mūzikā.

Viens no pasaules garākajiem handbolistiem Dainis Krištopāns, kurš jau nākamajā sezonā pārstāvēs Maķedonijas vienību Skopjes "Vardar", kopā ar vairākiem komandas biedriem no Baltkrievijas spēcīgākā handbola kluba piedalījās ukraiņu grupas "Quest Pistol Show" jaunākā skaņdarba "Ņepohožije" klipā. Šī dziesma ir tieši par "Meshkov" handbola komandu, tās mērķtiecību, panākumiem un spēlētāju dažādajām nacionalitātēm.

"Meshkov" vienībā pulcēti daudzi ārzemnieki, lielākoties no bijušās Dienvidslāvijas valstīm: Horvātijas, Serbijas, Slovēnijas, Melnkalnes. Tāpat klubā ir arī pa vienam pārstāvim no Latvijas, Krievijas, Ukrainas un Ungārijas - tātad diez ko daudz vietu pašmāju handbolistiem vairs neatliek.

Brestas klubs bez Baltkrievijas čempionāta, kurā ir triumfējuši pēdējās trīs sezonas pēc kārtas, piedalās arī SEHA (Dienvidaustrumeiropas handbola asociācija), kurā ir izdevies piekto gadu pēc kārtas iekļūt labāko četru komandu vidū. Šogad "Četru finālā" "Meshkov" spēkosies ar Kežilabadas "Club Veszprem" no Ungārijas,  Zagrebas PDD un Skopjes "Vardar". Tāpat vienība spēlē arī EHF Čempionu līgā, kur brestiešiem izdevies veiksmīgi aizcīnīties līdz astotdaļfinālam, kur spēkosies ar Vācijas vienību Flensburgas "Handewitt".