Grieķu futbolists pārbaudes spēlē gūst vārtus no 60 metriem. VIDEO
Grieķijas izlases futbolists Gianis Maniatis guva vārtus no 60 metru attāluma.
Futbols
2016. gada 7. jūnijs, 19:08

Grieķu futbolists pārbaudes spēlē gūst vārtus no 60 metriem. VIDEO

Jauns.lv

Grieķijas izlases futbolists Gianis Maniatis otrdien viesos pārbaudes spēlē pret Austrāliju guva vārtus no 60 metru attāluma, izdarot precīzu sitienu no sava laukuma puses.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Grieķijas izlase pārbaudes mačā uzvarēja austrāliešus ar 2:1 (2:0), bet Maniatis iesita uzvaras vārtus.Rezultatīvais tālsitiens spēles 21.minūtē bija iespējams, jo Austrālijas izlases vārtsargs Edams Federiči neapdomīgi bija atstājis savus vārtus un devies uz priekšu, lai gan tobrīd bumba atradās tikai laukuma centrā. Austrālieši bumbu zaudēja, tā nokļuva pie grieķiem un Maniatis, pamanot, ka vārti ir tukši, izdarīja tālu un precīzu sitienu, tobrīd panākot 2:0 grieķu labā.

Pirms tam Grieķijas izlases rindās ar precīzu sitienu spēles astotajā minūtē bija izcēlies Petros Mantalos, bet otrā puslaika 58.minūtē austrālieši pēc Trenta Seinsburija gūtajiem vārtiem starpību spēja samazināt.

Grieķijas izlase Austrāliju uzvarēja pirmo reizi 38 gadu laikā, sagādājot pretiniekiem pirmo neveiksmi savās mājās kopš 2009.gada, kad austrālieši zaudēja Kuveitai.

Pēc neveiksmīgi aizvadītā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra Grieķija, kas 2004.gadā kļuva par vecā kontinenta čempioni, nekvalificējās šī gada Eiropas čempionāta finālturnīram, kas piektdien sāksies Francijā un ilgs līdz 10.jūlijam.

Savukārt Austrālijai šī bija pēdējā pārbaudes spēle pirms Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mača ar Irāku, kas notiks 1.septembrī.

Maniatis gūst vārtus no 60 metriem - video:

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas