Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Siliņš Itālijas vicečempioniem prasot 200 000 eiro
Ojārs Siliņš 2013. gadā kļuva par Eiropas vicečempionu U-20 vecumā grupā, bet šovasar, visticamāk, arī debitēs vīriešu valstsvienībā.
Basketbols
2016. gada 15. jūnijs, 14:38

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Siliņš Itālijas vicečempioniem prasot 200 000 eiro

Jauns.lv

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš, visticamāk, nepaliks Itālijas vicečempiones Redžio di Emīlijas "Grissin Bon" sastāvā, atsaucoties uz laikrakstu "Prima Pagina", vēsta respektablais basketbola portāls "Sportando".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

LETA jau ziņota, ka Siliņš ar "Grissin Bon" komandu pirmdien kļuva par Itālijas vicečempionu, sudraba medaļu izcīnot otro gadu pēc kārtas.

Tiek vēstīts, ka Siliņš prasa 200 000 eiro algu sezonā, taču šāda summa "Grissin Bon" komandai esot pārāk liela.

Siliņš šosezon Itālijas A sērijas čempionātā 29 mačos vidēji spēlē guva 6,6 punktus. Savukārt Eiropas otrajā spēcīgākajā klubu turnīrā - ULEB Eiropas kausā - uzbrucējs 16 spēlēs vidēji izcēlās ar 5,3 punktiem.

"Grissin Bon" šosezon pārstāvēja arī Artūrs Strautiņš, kurš pirmās komandas rindās spēlēja reti.

Sagaidāms, ka Siliņš drīzumā pievienosies Latvijas izlasei, kas gatavojas Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram.

"Grissin Bon" komandu basketbolists pārstāv kopš 2012.gada.

2013.gada vasarā Siliņš palīdzēja Latvijas U-20 izlasei izcīnīt otro vietu Eiropas čempionātā, bet 2014.gadā viņš ar "Grissin Bon" komandu triumfēja FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā.

LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA