Vai veiksmes smarža? Joakims Lēvs arī treniņos turpina savu ostīšanas fetišu. VIDEO
Lēvs izlases treniņā nekautrējās rakāties pa savām intīmajām zonām, pēcāk paostot pirkstus.
Futbols
2016. gada 19. jūnijs, 13:17

Vai veiksmes smarža? Joakims Lēvs arī treniņos turpina savu ostīšanas fetišu. VIDEO

Jauns.lv

Vācijas izlases treneris Joakims Lēvs mača laikā tik ļoti aizraujas ar cīņas gaitas vērošanu, ka mēdz aizskart savas intīmās zonas. Darbība noslēdzas ar pirkstu paostīšanu. Izrādās, ka viņš to dara arī treniņos.

Pēdējās dienās pamatīgu ažiotāžu izraisījusi Lēva rīcība Eiropas čempionāta finālturnīra pirmās spēles laikā pret Ukrainu, jo galvenais treneris, uzmanīgi sekojot līdzi cīņas gaitai, divas reizes neapzināti aizbāza roku aiz biksēm, pakasot savas priekšas un aizmugures intīmās zonas, bet pēc tam pieliekot roku pie deguna un to pasmaržojot.

Lēva darbības tika parādītas arī televīzijas tiešraidē, un šie kadri izsaukuši vētrainu reakciju Vācijas izlases fanu vidū.

Arī pēc mača ar Ukrainu, Lēvs izlases treniņā nekautrējās rakāties pa savām intīmajām zonām, pēcāk paostot pirkstus.

Zīmīgi, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad Lēvs pārāk brīvi jūtas laukuma malā, jo pirms aptuveni sešiem gadiem Pasaules kausa izcīņas laikā vācu speciālists tika pieķerts mača laikā, ēdot savus puņķus, kā arī ostot paduses.

Joakims Lēvs arī treniņos osta pirkstus, šoreiz paviesojies savā dibenā - video: Joakims Lēvs pakasa olas un paosta pirkstus - video: Joakima Lēva izdarības - video: Joakims Lēvs atvainojas par savām izdarībām - video: Kasjauns.lv/Foto: EPA/LETA, Ekrānuzņēmums no video