Kāpēc hokejistam Saulietim bail doties uz Turciju?
Kaspars Saulietis teic, ka ir bijušas domas par atpūtu diviem vien, bet laika trūkuma dēļ nācās tomēr izvēlēties brīvdienas kopā ar ģimeni.
Sporta zvaigznes
2016. gada 26. jūnijs, 13:41

Kāpēc hokejistam Saulietim bail doties uz Turciju?

Jauns.lv

Kaspars ar sievu Katrīni Saulieti un meitām Keriju un Kortniju devušies pirmajā šā gada kopīgajā ceļojumā uz Turciju. Tur pāris gan nosvinēs Līgo svētkus, gan atpūtīsies no mājas rūpēm.

Tradicionāli pēc hokeja sezonas noslēguma Sauliešu ģimene, cik vien var, cenšas būt kopā. Šovasar viņi nolēmuši atpūsties Turcijā. „Mums vajag atpūtu – baseins, saldējums, frī kartupeļi un man kāds kokteilis –, nevis staigāt ekskursijās,” paskaidro hokejista sieva.

Taču Kasparam gan bijuši iebildumi par Katrīnes izvēlēto ceļojuma galamērķi. „Es jau Kačai teicu – varbūt nebraucam uz Turciju, jo tur ir diezgan nedroši, bet viņa mani tajā visā iemeta un teica, lai apmaksāju Turcijas ceļojumu. Un tad es sāku domāt, kur vispār braucu... Uz kara zonu. Taču tad piekritu, jo laika trūkuma dēļ varam atļauties vienu ceļojumu gadā, līdz ar to ir jābrauc visiem kopā tur, kur ir silts un visi varam atpūsties,” teic hokejists.

Viņa sieva piebilst – lai būtu drošāka atpūta, Turcijā pie jūras tik daudz negulēšot, bet visi atpūtīsies pie baseina. „Vīrs pirms došanās uz Turciju smējās: ja gadījumā kaut kas notiks, tad Kaspars man nepaspēs pateikt, ka es esmu stulba,” par joku ģimenē smejas Katrīne. Drīz vien pēc atpūtas Turcijā Kasparam sāksies hokeja treniņi, un rūpes par māju un meitām atkal būs sievas pārziņā.


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders