Porziņģa pārstāvētā "Knicks" vienojusies ar saspēles vadītāju Dženingsu
Pagājušās sezonas vidū šis basketbolists tika aizmainīts uz Orlando "Magic" vienību. Tomēr Ahileja cīpslas savainojuma dēļ viņš aizvadīja tikai 48 spēles.
Basketbols
2016. gada 5. jūlijs, 10:12

Porziņģa pārstāvētā "Knicks" vienojusies ar saspēles vadītāju Dženingsu

Jauns.lv

Talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" vienojusies par sadarbību ar saspēles vadītāju Brendonu Dženingsu.

Darījumi nedrīkst tikt oficiāli noslēgti līdz pat 7.jūlijam, tomēr no piektdienas pusnakts komandas un brīvie aģenti drīkst panākt mutiskas vienošanās.

"The Associated Press" vēsta, ka "Knicks" vienojusies ar Dženingsu par piecu miljonu ASV dolāru (4,5 miljoni eiro) lielu atalgojumu uz vienu sezonu.

Aizpagājušajā nedēļā "Knicks" plašā maiņas darījumā no Čikāgas "Bulls" komandas ieguva 2011.gada līgas vērtīgāko spēlētāju Deriku Rouzu. Līdz ar to Dženingsam paredzēta rezerves saspēles vadītāja loma.

Pagājušo sezonu Dženingss sāka Detroitas "Pistons" komandā, bet sezonas vidū viņš tika aizmainīts uz Orlando "Magic" vienību. Tomēr Ahileja cīpslas savainojuma dēļ viņš aizvadīja tikai 48 spēles.

Savas karjeras laikā septiņās sezonās Dženingss aizvadījis 460 spēles NBA regulārajā čempionātā, vidēji mačā gūstot 15,5 punktus un veicot 5,9 rezultatīvas piespēles.

"Knicks" vienība aizvadītajā sezonā guva 32 panākumus 82 spēlēs un nekvalificējās izslēgšanas turnīram. Starpsezonā par Ņujorkas komandas jauno galveno treneri kļuva Džefs Hornačeks.

LETA/ Foto: EPA/LETA