Smoļenskā avarējis Karsuma pārstāvētā "Dinamo" kluba autobuss. VIDEO
12.jūlija vakarā "Dinamo" komandas zilganbaltais autobuss avarēja Smoļenskas reģionā uz Maskava - Minska šosejas.
Hokejs
2016. gada 13. jūlijs, 13:11

Smoļenskā avarējis Karsuma pārstāvētā "Dinamo" kluba autobuss. VIDEO

Jauns.lv

KHL kluba Maskavas "Dinamo" komandas autobuss, kuru pārstāv arī Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums, avarēja ceļā uz treniņnometni. Komanda brauca uz Pinsku, lai dotos uz ikgadējo teniņnometni, kas norisinās Baltkrievijā.

Maskavas "Dinamo" kluba preses nodaļa ziņo.

12.jūlija vakarā komandas zilganbaltais autobuss avarēja Smoļenskas reģionā uz Maskava - Minska šosejas. Tass bija ceļā uz Baltkrieviju, kur plānota treniņnometne. Neviens no spēlētājiem vai kluba darbiniekiem necieta. Pēc avārijas komanda pārsēdusies citā autobusā un turpināja savu uzsākto maršrutu.

Reportieris no izvestia.ru sazinājies ar "Dinamo" spēlētāju Alekseju Terešenko, kurš bija autobusā, kad tas avarēja.

"Mūsu autobuss brauca pa šoseju, nepārsniedzot ātrumu un ievērojot ceļu satiksmes noteikumus," žurnālistam atklāja hokejists.

Jautāts par to, kas noticis, viņš atbildēja, ka autobuss aizķēris automašīnu, kas braukusi tam pa priekšu, tad tas sasvēries uz sāniem un nobraucis no ceļa.

"Mēs nezinam kā tas notika, bet svarīgākais ir tas, ka neviens nav cietis un guvis traumas," piebilda Aleksejs.

Zināms, ka latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas "Dinamo".

Pašlaik 30 gadus vecais Karsums Krievijas galvaspilsētas klubā aizvadījis iepriekšējās trīs sezonas. Pa šo laiku viņš Maskavas komandas labā aizvadījis 143 spēles, kuru laikā guvis 31 vārtus un veicis 42 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš Krievijas medijos izskanēja informācija, ka interesi par Karsuma pakalpojumiem izrādījusi bagātā Sanktpēterburgas SKA vienība.

Iepriekšējo sezonu Karsumam pamatīgi pabojāja savainojums, un viņš savu sezonas noslēdzošo maču aizvadīja jau 27.novembrī. 34 maču laikā viņš paspēja gūt desmit vārtus un veikt astoņas rezultatīvas piespēles.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video, Instagram