Kuram labāks? Futbolisti, kuri tik vērtīgi kā stadions, izrāda savus torsus. FOTO
Krištianu Ronaldu un Pols Pogbā izrādā savus trenētos augumus
Sporta zvaigznes
2016. gada 22. jūlijs, 20:00

Kuram labāks? Futbolisti, kuri tik vērtīgi kā stadions, izrāda savus torsus. FOTO

Jauns.lv

Divi no pasaules labākajiem un vērtīgākajiem futbolistiem francūzis Pols Pogbā un portugālis Krištianu Ronaldu, kuri savā starpā sacentās arī Eiropas čempionāta finālā, tagad var atpūsties pirms jaunās sezonas un dara to ar atkailinātām ķermeņa augšdaļām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ja jaunajam Eiropas čempionam Ronaldu, kuram muskuļu izrādīšana ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, pēc finālmačā gūtā savainojuma atpūta būs ilgāka nekā pats sportists to vēlētos, tad Pogbā nu ir pavisam tuvu vienai no visu laiku lielākajām pārejām futbola vēsturē. Mančestras “United” par Pogbā pakalpojumiem Turīnas “Juventus” komandai ir gatava maksāt 100 miljonus, un tuvākajās dienās visam būtu jānotiek oficiāli. Nedaudz dārgāka pāreja pagaidām ir bijusi vienīgi velsiešu pussarga Gareta Beila transfērs no “Tottenham Hotspurs” uz Madrides “Real”, kurš spāņu superklubam izmaksāja aptuveni 101 miljonu eiro.

Savukārt Krištianu Ronaldu tika atzīts par Eiropas futbola čempionāta dārgāko futbolistu, jo viņa vērtība tika aprēķināta kā 105 miljoni eiro, tomēr, visticamāk, ja Ronaldu tuvākajā laikā tiktu pārdots, tad transfēra summu būtu vēl krietni lielāka nekā “Real” šobrīd oficiāli norādītie 110 miljoni eiro. Salīdzinājumam Pogdā šī brīža komandas “Juventus” 41 000 skatītāju ietilpīgā stadiona rekonstrukcija, kura tika pabeigta pirms pieciem gadiem, izmaksāja tos pašus 100 miljonus eiro. Tātad ar šo vienu darījumu komanda pilnībā atpelnīs būvniecības izdevumus.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, AFP/Scanpix/LETA