Gvardiola Meančestras "City" futbolistiem aizliedz ēst picas un citus smagus ēdienus
Hoseps Gvardiola no Mančestras "City" futbolistiem pieprasa ļoti profesionālu attieksmi.
Sporta zvaigznes
2016. gada 27. jūlijs, 13:56

Gvardiola Meančestras "City" futbolistiem aizliedz ēst picas un citus smagus ēdienus

Jauns.lv

Spānijas futbola treneris Hoseps Gvardiola no treniņiem padzinis Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "City" spēlētājus, kuriem viņš saskatījis liekā svara problēmas, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Mančestras "City" franču aizsargs Gaels Klišī atklājis, ka treneris licis spēlētājiem atturēties no picas un citiem "smagiem ēdieniem".

"Manā karjerā pirmo reizi kāds treneris ko tādu ir izdarījis. Mums tagad ir pāris spēlētāju, kuri netrenējas kopā ar komandu," pastāstīja Klišī.

"Ja tavs svars ir pārāk liels, tu netrenējies kopā ar komandu. Ir jāapzinās, ja tavs vēlamais svars ir 60 kilogrami, bet tu sver 70 kilogramus, tu nevari spēlēt futbolu," piebilda franču aizsargs.

Mančestras "City" gaidāmajai sezonai patlaban gatavojas Ķīnā, kur ceturtdien komandai paredzēta spēle Starptautiskajā čempionu kausā pret Vācijas klubu Dortmundes "Borussia".

Savukārt premjerlīgas sezona Mančestras "City" komandai sāksies 13.augustā, savā laukumā tiekoties pret "Sunderland" vienību.

LETA jau ziņoja, ka Mančestras "City" komandu kopš 2013.gada vasaras trenēja čīliešu speciālists Manuels Pelegrīni, tomēr viņš pēc sezonas pameta amatu. Tas, ka Gvardiola kļūs par Mančestras kluba treneri, tika paziņots jau februārī.

Līgumu ar "City" spānis parakstīja uz trīs gadiem.

Kā zināms, Gvardiola no 2008. līdz 2012.gadam vadīja Spānijas grandu "Barcelona", tiekot pie 14 trofejām un kļūstot par visiekārojamāko treneri pasaulē. Savukārt pēc gada pauzes viņš 2013.gadā pārņēma "Bayern" komandu, pa šo laiku izcīnot sešus titulus.

LETA/Foto: Shutterstock, AFP/LETA