Daugaviņa veiksmīgais sniegums palīdz "Torpedo" apspēlēt spēcīgo "Ak Bars"
Kaspars Daugaviņš tika atzīts par labāko spēlētāju savā komandā.
Hokejs
2016. gada 2. augusts, 23:00

Daugaviņa veiksmīgais sniegums palīdz "Torpedo" apspēlēt spēcīgo "Ak Bars"

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas spēlē atdeva divas rezultatīvas piespēles un tika atzīts par labāko spēlētāju savā komandā, bet viņa pārstāvētais klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Kazaņas "Ak Bars".

Laukuma saimnieki "Torpedo", kurus trenē latvieši Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, jo pirmdien ar 3:0 pārspēja Rīgas "Dinamo".

Mača gaitā "Torpedo" nonāca iedzinējos ar 0:2, tomēr Aleksandrs Budkins un Frēdriks Petešons pēc Daugaviņa piespēlēm panāca neizšķirtu. Pēc nospēlētā pamatlaika un pagarinājuma komandas cīnījās neizšķirti un tika aizvadīta pēcspēles metienu sērija, kurā Daugaviņš savu ripu raidīja krietni pāri vārtiem, tomēr tas netraucēja mājiniekiem svinēt uzvaru.

Daugaviņš pēc spēles tika atzīts par labāko spēlētāju savā komandā.

Pārbaudes turnīrs Ņižņijnovgorodā ilgs visu nedēļu. Tā turpinājumā Rīgas "Dinamo" trešdien sacentīsies ar Kazaņas "Ak Bars" komandu, bet "Torpedo" būs atpūtas diena. Savukārt ceturtdien rīdzinieki spēkosies ar Čerepovecas "Severstaļ", piektdien spēlēs pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik", bet svētdien tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rīdzinieki līdz šim bija aizvadījuši divas pārbaudes spēles, kurās guvuši uzvaras - pirms nedēļas Valmierā ar rezultātu 4:1 tika pārspēta Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kuras sastāvā spēlē vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks, bet pagājušajā piektdienā ar 2:0 Piņķos uzvarēta arī Novosibirskas "Sibirj" vienība.

Pēc šī turnīra Rīgas "Dinamo" komandai vēl atliks četras pārbaudes spēles tradicionālajā turnīrā savā laukumā "Arēnā Rīga".

Jauno KHL sezonu Rīgas klubs sāks 23.augustā, kad izbraukumā tiksies ar "Soči" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējo sezonas regulāro čempionātu noslēdza 12.vietā Rietumu konferencē un Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs neiekļuva jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

LETA/Foto: Vida Press