Spānijas basketbolistes aizmirsušas, kā jāspēlē basketbols. VIDEO
Spānijas basketbolistes nav pieradušas zaudēt ar tādu rezultāta starpību.
2016. gada 9. augusts, 15:16

Spānijas basketbolistes aizmirsušas, kā jāspēlē basketbols. VIDEO

Jauns.lv

Pēc Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) ranga Eiropas spēcīgākā sieviešu basketbola izlase šobrīd ir Spānija, un viņas tiek uzskatītas par vienām no reālākajām pretendentēm uz medaļām Riodežaneiro olimpiskās spēlēs. Tomēr pat spānietes manāmi apjūk, kad jāspēlē pret ASV basketbolistēm.

Spānijas izlase mačā ar galvenajām sacensību favorītēm amerikānietēm bija spiestas atzīt pretinieču pārākumu ar 63:103, tomēr ne jau spēles rezultāts vien pierādīja, cik apjukušas šajā mačā bija spānietes. Kādā no spēles epizodēm 2015. gada Eiropas čempionāta bronzas medaļas ieguvējas vienkārši aizmirsa, ka basketbola noteikumi paredz to, ka, izspēlējot autu, bumba ir jāpiespēlē kādai komandas biedrenei, nevis vienkārši pašai jādriblē tālāk.

Spānietes savā pirmajā mačā pārspēja Eiropas čempiones serbietes ar 65:59, savukārt sieviešu basketbola turnīra neapšaubāmās favorītes ASV spēlētājs pirmajā grupu turnīra mačā pārrakstīja olimpisko spēļu vēsturi, izcīnot visu laiku pārliecinošāko uzvaru sacensībās, pārspējot Senegālu ar 121:56.


Kasjauns.lv/Foto: EPA/LETA