Skaudrā Olimpisko spēļu patiesība - pilsēta, kurā "dzīvo" spoki. FOTO
Soču olimpisko spēļu kopējās izmaksas pārsniedza 50 miljardus ASV dolāru un vēsturē iegāja kā korumpētākās olimpiskās spēles.
Citi sporta veidi
2016. gada 12. augusts, 17:15

Skaudrā Olimpisko spēļu patiesība - pilsēta, kurā "dzīvo" spoki. FOTO

Jauns.lv

Katru reizi, gaidot Olimpiskās spēles, mēs ceram uz krāšņām atklāšanas un noslēguma ceremonijām, kāri tveram katru ziņu, ja organizatori ir nošāvuši greizi, un smīnam par katru pierādījumu faktam, ka kaut kur ir ietaupīts.

Olimpiskās spēles noslēdzas, mēs priecājamies vai skumstam par savu sportistu sniegumu, un līdz nākamajām spēlēm par šo pasaules mēroga pasākumu. Nereti aizmirstībā nīkst arī spēļu vajadzībām uzbūvētie objekti.

Šie šokējošie kadri no 2014.gada ziemas olimpiādes Sočos uzņemti vien dažas nedēļas pēc spēļu beigām un spilgti ilustrē visai izplatīto problēmu par nespēju nodrošināt pēctecību kam tādam, kas izmaksāja miljardus nodokļu maksātāju sarūpētās naudas, iespējams, "izrāva kumosu no mutes" kādam, kurš bija badā un izpostīja mājas, kas infrastruktūras būvēšanas laikā kļuva par traucēkli.

Jāatgādina, ka skaitļi liecina - Soču olimpisko spēļu kopējās izmaksas pārsniedza 50 miljardus ASV dolāru un vēsturē iegāja kā korumpētākās olimpiskās spēles.

Vērtējiet paši.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press