Dārgā ārstēšanās mājās dod rezultātus - Mihaelam Šūmaheram kļūst labāk
Ilgstošā un dārgā ārstēšanās sākusi dot rezultātus, sportista veselības stāvokli komentē viņa bijušais boss no "Ferrari".
Sporta zvaigznes
2016. gada 16. augusts, 09:21

Dārgā ārstēšanās mājās dod rezultātus - Mihaelam Šūmaheram kļūst labāk

Jauns.lv

"Esmu pārliecināts, ka viņš izkļūs no šī stāvokļa. Ārstēšanās devusi rezultātus," leģendārā F-1 braucēja pašreizējo veselības situāciju komentē bijušais "Ferrari" priekšsēdētājs Luka di Montedzemolo.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par stāvokļa uzlabošanos vēstī ārvalstu mediji, atsaucoties uz "Ferrari" bijušā bosa teikto. Viņš paskaidroja, ka ārstēšanās nu dod labus rezultātus, un iepriekš izskanējušās ziņas par to, ka Šūmahera veselība neuzlabojas, esot nepatiesas. "Viņš reaģē," sacīja Montedzemolo.

Kā zināms, leģendārais sportists pirms trim gadiem, slēpojot Francijas Alpos, krita un smagi sasita galvu. Viņš ilgstoši atradās komas stāvoklī, un kopš 2015.gada rehabilitāciju turpina savās mājās Šveicē, kur Šūmaheram pieejama vismodernākā aparatūra un nemitīgi dežūrējoši septiņi ārsti - visi sava amata labākie profesionāļi.

Sportista ģimene un tostarp viņa mīļotā sieva Korīna ir ļoti skopa attiecībā uz komentāriem par to, kā Šūmahers atlabst. Tas savukārt rada nemitīgas spekulācijas par tēmu. Vairākus gadus runāts, ka patiesībā Mihaela stāvoklis nebūt neuzlabojas, viņš izkrities svarā līdz 45 kilogramiem un diez vai kādreiz spēs runāt un staigāt. Zināms, ka ģimene tirgo sev piederošos īpašumus un automašīnas, lai spētu segt prāvos Mihaela ārstniecības izdevumus.

68 gadus vecais Montedzemolo: "Es zinu, cik stiprs viņš ir. Esmu pārliecināts, ka viņa paša apņēmībai būs izšķiroša nozīme".

Šogad tika ziņots, ka sportists sācis atpazīt savu tuvinieku sejas un raudājis, dzirdot savu bērnu balsis.

Šī gada februārī Montedzemolo sacīja, ka "man ir jaunumi, un diemžēl tie nav labi" - tobrīd vēl nekādi būtiski uzlabojumi nebija vērojami, taču tagad Mihaela bijušais priekšnieks tos redz.

Mihaels Šūmahers šī gada janvārī kļuva 47 gadus vecs un savas karjeras laikā septiņas reizes kļuvis par Formula-1 čempionu.

 

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press