Ghetto Games superfināli turpinās
Citi sporta veidi
2016. gada 24. augusts, 13:59

Ghetto Games superfināli turpinās

Jauns.lv

Komandas OXDOGS TEAM/ POSARNTRE, kuras sastāvā spēlē Maksims Černovs, Adrians Mihailovs, Germans Titovs un Raitis Ozols vakarnakt smagās superfinālu cīņā stājās pretī komandai ‘’Mafija’' ar Raineru Miķelsonu, Gati Liņģi, Juri Latišu un Stefanu Dimzu sastāvā. Savukārt, 3.vietu ieguva ''Rīgas 1.Tālmācības vsk.'' (Nikita Maksurovs, Valdis Vāvers, Oskars Vāvers, Aivis Barkovskis).

Šovakar plkst.18:00 Ghetto Games superfinālos “Welcome to the Ghetto Hell” uzstāsies 2013.gada Ghetto Faktors uzvarētāja dziedātāja Kristīne Prauliņa ar džeza grupu "Bunch of Gentelmens,” multimākslinieks Rick Feds un repa jaunais talants - Harijs Širmans. 

Kā vakar Grīziņā atzina Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans, Hip Hopa mūzika tomēr vislabāk izklausās Grīziņā. Tāpēc, Ghetto Fooball līdera Antons Semeņaks un Ghetto Football organizators Beiraks Eivazovs ir sagatavojušu veltījumu spēlētājiem.

Pasākuma laikā apmeklētājus sildīs sildierīces, bezmaksas tēja un pledi. Tāpat būs iespējams atpūsties un uzlādēt telefonu BITE Chill zonā ar superātro 4G, popkornu un virtuālo realitāti.

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk kā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē.

 

Karlīna Timofejeva / Foto: Anna Paula Kuzņecova